Spor salonlarında bahar yoğunluğu

Baharın gelmesi ve tatil sezonunun yaklaşmasıyla yaza formda girmek isteyenler, özel spor salonlarını ve belediyelerin tesislerini doldurmaya başladı.

Spor salonlarında bahar yoğunluğu
Yayınlanma:

İlkbaharın gelmesi ve tatil sezonunun yaklaşmasıyla yaza formda girmek isteyenler, özel spor salonlarını ve belediyelerin tesislerini doldurmaya başladı. 

Özel spor salonları, üye sayılarını her geçen yıl arttırıyor. İçinde havuz, sauna, tenis ve basketbol sahaları bulunan modern tesisler, müşterilerine aylık, 6 aylık, yıllık ve 10 yıllık üyelik imkanı sunuyor.

Söz konusu merkezlerin bireysel üyelik ücretleri, aylık 54 lirayla 350 lira arasında değişiyor.

Pilatesten dans derslerine kadar geniş bir yelpazede hizmet sunma yarışındaki salonların, bir yıllık bireysel üyelik fiyatları bin liradan başlayıp 4 bin 200 liraya kadar çıkıyor. Bu tutar, aile üyeliklerinde ise 5 bin 600 liraya kadar yükselebiliyor. 

Bahar aylarında spor salonlarına kayıtlar artıyor

AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Sports International Genel Müdürü Haluk Çetin, mart, nisan ve mayıs aylarında spor salonlarına üyelik için gelenlerin sayısının arttığını dile getirerek, bu ilginin tatil sezonun bitişi olan eylül ayında da devam ettiğini söyledi.

Ankara'da hizmet veren Atölye Yolculuk Eğitmeni Deniz Okumuş da atölyeye ilgilinin çok değişken olduğunu ancak baharın gelmesiyle arttığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.