1922 Konyaspor çıkış arıyor: Dersimiz Kütahya

1922 Konyaspor, 13 Kasım Pazar günü evinde oynayacağı Belediye Kütahya maçının hazırlıklarında sona yaklaştı. Hırs küpüne dönen Yavru Kartallar, antrenmandan sonra özel çalışmalar gerçekleştirirken, teknik heyet de rakip analizleri yapıyor

1922 Konyaspor çıkış arıyor: Dersimiz Kütahya
Yayınlanma:

TFF 3.Lig’de yükselişe geçmek isteyen 1922 Konyaspor, nispeten zorlu fikstürün son maçına pazar günü çıkacak. Geçtiğimiz iki hafta içerisinde şampiyonluk hayali kuran 52 Orduspor ve Mersin İdman Yurdu ile karşılaşan yeşil-beyazlılar, bu hafta da play-off’un güçlü takımlarından Belediye Kütahya’yı konuk edecek.

Mutlak galibiyet parolasıyla maça hazırlanan Yavru Kartallar, Kütahya maçından zaferle ayrılarak üzerindeki ölü toprağını atmak isteyecek.

Yavru Kartallar, Kütahya maçına ayrı bir motiveyle hazırlanıyor. Son iki maçta hakem hatalarına kurban giden Çağdaş Çankaya ve talebeleri, bu sefer işi sıkı tutuyor.

Antrenmanlarda savunma – hücum varyasyonları üzerine çalışmalar yapan yeşil beyazlıların oldukça istekli olmaları dikkatlerden kaçmadı. İdmanlardan sonra özel olarak da çalışmalar yapan Yavru Kartallar, yeni adapte oldukları ligde isimlerinden söz ettirmek için çabalıyor.

TEKNİK HEYET YOĞUN TEMPODA

1922 Konyaspor’un teknik heyeti de tüm günü yoğun tempoda geçiriyor. Günü; idman öncesi, idman ve idman sonrası şeklinde üçe bölen antrenörler analiz başta olmak üzere çeşitli çalışmaları büyük bir titizlikle yürütüyor.

Kütahya maçının zorlu geçeceğini anımsatan teknik patron Çağdaş Çankaya, “Oyuncularımın temposundan memnunum. Çalışmalardaki yüklemelerimize verdikleri reaksiyonlar bize gelecek adına umut veriyor. Kütahya maçını kazanarak nefes almak istiyoruz. Bu galibiyete ihtiyacımız var” dedi.

Veli Özkan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.