Süper Kupa zaferinden ligde kalma savaşına!

4 ay önce Türkiye’nin en büyük kupasını alan Atiker Konyaspor, ligde ateş hattına geriledi. Son olarak Bursaspor’a farklı mağlup olan yeşil-beyazlı ekipte moraller bozuk

Süper Kupa zaferinden ligde kalma savaşına!
Yayınlanma:

Atiker Konyaspor’da kötü gidişat devam ediyor. 4 ay önce Beşiktaş’ı yenerek Süper Kupa’yı kazanan ve Türkiye’nin en büyük kupasını müzesine götüren yeşil-beyazlı ekip, aynı performansı sürdüremedi. Yaşanan şanssız sakatlıklar, alınan cezalar, yaşanan teknik direktör değişimi, yabancı transferlerin beklenen verimi verememesi, bazı oyuncuların disiplinsizliği ve saha dışı olaylarla beraber Atiker Konyaspor çok kötü günlerden geçiyor.

Yakaladığı büyük başarılarla herkesimden büyük takdir toplayan Konyaspor, bu yıl ligde kalma savaşı veriyor. Temsilcimizde teknik heyet ve oyuncular büyük üzüntü içerisinde yer alırken, ağızları da bıçak açmıyor.

ATEŞ HATTINDAYIZ!

Süper Lig’de 4 maçtır kazanamayan, son 8 maçta ise sadece 1 galibiyet alan Atiker Konyaspor, ligde ateş hattında bulunuyor. Yeşil-beyazlı ekip, 14.haftayı 16.sırada tamamladı. Oynadığı 14 maçta sadece 11 puan toplayabilen ve son yılların en kötü performansına imza atan Atiker Konyaspor, ilk yarıyı en azından ateş hattının üzerinde tamamlamak istiyor.

Ara transfer döneminde yapılacak takviyelerle Anadolu Kartalı, korkulu rüya görmemek adına ikinci devrede mücadele verecek. Transfer çalışmaları devam ederken, yaşanan gol sıkıntısından ötürü takıma kaliteli isimlerin kazandırılması hedefleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.