Tahir Akyürek: "Aykut hoca geç karar verdi"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek Atiker Konyaspor ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Tahir Akyürek: "Aykut hoca geç karar verdi"
Yayınlanma:

DAHA ÖNCE GÜZEL İŞLER YAPILDI

Konyaspor’a nazar değdi. Yine Konyaspor’un kıskanıldığını düşünüyorum. Önemli başarılar yakalandı diğer takımların bütçelerinden az olunmasına karşın. Burada güzel işler yapıldı. Bu sezonki tabloda Avrupa’ya odaklanılmasının etkisi olabilir. Konyaspor, dev bütçeli Marsilya’yı ezdi. Son dakika şanssız bir gol yendi, yoksa Avrupa’da tur atlayacaktık.

FENERBAHÇE KARARINI GEÇ VERDİ

Aykut hoca geç karar verdi. Kendisini seviyoruz, teşekkür ediyoruz, birçok başarıyı beraber yaşadık. Fenerbahçe kararını geç verdi, takım yeni sezon planlamasında gecikti. Mustafa hoca iyi bir insansı ancak kan uyuşmazlığı oldu. Teknik direktör değişimi, mantık değişimini de beraberinde getirdi. Vukovic ısrarla gitmekte istedi. Vukovic’e ilk geldiğinde eleştiriliyordu. Defansa alınanlar kötü değil, sol bek Douglas, ailevi nedenlerden dolayı gitti, daha önce olmayan ve çok başarılı bir isim olan Mehdi Bourabia alındı.

TRABZON MAÇINDA OYUNCULARIMIZ TEKMELENDİ

Traore alındı ve ilk maçta ayağı kırıldı. Konyaspor Trabzon’u ezerken, o zaman kim taktik verdiyse, bizim oyuncularımızın ayağını kırmaya oynadılar. Televizyondan İzledim. Çalım atan oyuncularımızı tekmelediler. En önemli oyuncumuzun ayağı kırıldı ve ilk yarıyı kapattı. Forvet takviyeleri de tutmadı. Yönetim ve teknik heyet bu yönde çalışıyor. Bir transfer çılgınlığı olmamalı. Yeniden Konyaspor borç batağına sürükleyecek anlayışı kabul edemeyiz. Nokta atışı olmalı ve 2 forvet transferi yapılmalı.

İLK 10’DA BİTİRECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM

Yine bu sezon Süper Kupa’da Beşiktaş’ı eze eze yendik. Büyük takımların büyük lobileri var. Bizim sorumluluğumuzda olmayan maçta seyircimiz sahaya girdi. 5 maçlık ceza çok ağır oldu. Seyirciden mahrum olmak bize büyük darbe vurdu. Konyaspor’un toparlanacağını ve sezonu ilk 10’da bitireceğini düşünüyorum. Eğer bu güvenimiz olmasa şehir olarak her türlü tedbiri alırız. Konyaspor, Konya’nın önemli bir markasıdır. Avrupa takımı olduk. Bu durum Konya’ya yakışmıyor. yönetime, teknik heyet ve oyunculara güveniyoruz. Hocamız da kendine güveniyor. 1-2 takviyeyle çıkışa geçeceklerini düşünüyorum. Gözümüz üstlerinde. Yönetim, gelir, gider, bu ayrı bir şey. Lig yeniden başlıyor adeta. Konyaspor’u hep birlikte ayağa kaldıralım. Burada taraftarın rolü büyüktür. Konyaspor ne zaman yalnız kaldı ki?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.