Talha Bayrakçı Gençlik Merkezi'nde üniversite öğrencilerine 5 yıldızlı hizmet

Talha Bayrakçı Gençlik Merkezi, kütüphanesi ve düzenlenen sosyal ve kültürel etkinlikleriyle öğrencilerin vazgeçilmez mekanı oldu.

Talha Bayrakçı Gençlik Merkezi'nde üniversite öğrencilerine 5 yıldızlı hizmet
Yayınlanma:

Selçuklu Belediyesi gerçekleştirdiği projelerle gençlerin sosyal, kültürel ve eğitim hayatına katkı sağlıyor. Yoğun öğrenci potansiyeli ile önemli bir eğitim şehri olan Selçuklu, şehir dışından üniversite eğitimi için Konya’ya gelen öğrencilerin barınma ihtiyaçlarının yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerine de cevap veriyor. Selçuklu Belediyesi tarafından üniversiteli gençlerin kullanımına sunulan Talha Bayrakçı Gençlik Merkezi, öğrencilerin ikinci evi oldu. Günlük ortalama 800 öğrencinin faydalandığı Gençlik Merkezinde kütüphane, kablosuz internet bağlantısı, kantin, ders çalışma salonları, toplantı salonları ve eğlence salonu yer alıyor. Özellikle sınav dönemlerinde yoğun talep alan merkez, öğrencilerin ilgisine cevap verebilmek için 24 saat hizmet veriyor. Öğrencilerin sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayan Talha Bayrakçı Gençlik Merkezi geçtiğimiz yıllarda ‘İlham Okumaları, Kariyer Planlama Seminerleri, Fikir Akademisi, Diplomasi Okulu, Geçmişten Geleceğe Sağlıcakla’ gibi birçok programa ev sahipliği yaptı. Alanında uzman fikir ve bilim adamlarını öğrencilerle buluşturan programlar, öğrencilerin kariyer planlamalarına farklı bir bakış açısı sunuyor. 2016 - 2017 eğitim-öğretim yılında da bu tür programlara ev sahipliği yapacak merkezde, sertifikalı eğitim kursları verilmesi planlanıyor.
Selçuklu Belediyesi’nin hizmetlerinden yararlanan öğrenciler, Talha Bayrakçı Gençlik Merkezi’nin üniversite öğrencileri için çok yararlı bir çalışma olduğunu söylediler. Merkezin sınav döneminde 24 saat açık olması ile birlikte sabaha kadar ders çalışabildiklerini söyleyen gençler, “Bu nezih ortamda sınavlarımıza daha iyi hazırlanabiliyoruz. Ayrıca burada her türlü kitaba ulaşabileceğimiz zengin bir kütüphanemiz mevcut. Bize tüm bu imkanları sağlayan Selçuklu Belediyesi’ne ve Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.