Tarihi final için Konya hazır

Atiker Konyaspor ile Medipol Başakşehirspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Finali için sayılı saatler kaldı

Tarihi final için Konya hazır
Yayınlanma:

95 yıllık tarihinde bu kulvarda ilk defa final heyecanı yaşayacak olan Atiker Konyaspor, gözünü kupaya dikti. Aykut Kocaman’ın öğrencileri, ligi ikinci sırada bitirerek Avrupa biletini cebine koyan, Abdullah Avcı’nın talebelerine karşı mücadele verecek. Eskişehir Arena’daki final öncesi gazetemiz mücadeleyi vatandaşlarla değerlendirdi.

 

GOL BAJİC’TEN GELECEK!

Şehirde final adına her şey hazır. Konyalı vatandaşlar parklarda, dükkanlarda, kahvelerde kısacası her yerde maçın atmosferine çoktan girmiş gibi gözüküyor. Taraftarlar golü şimdiden Bajic’e yazarken, finalden umutlu gözüküyor.

 

Hediyelik dükkanı işleten Yusuf Şeker, taraftar desteğini vurgulayarak, “Ben dengeli bir müsabaka bekliyorum. Ne biz ne de Başakşehir takımı oyunu domine etmez. Normal süre 1-1 biter, uzatmalarda ise Konya alır diye düşünüyorum. Golde Bajic’ten gelir. Uzatma veya penaltıya gitmesi bizim lehimize olur. Taraftarlarımızda rakip seyirciden daha fazla olacak. Rüzgar bizim adımıza esiyor” dedi.

 

“EMRE VE VİSCA MARKAJ EDİLMELİ”

Hizmet sektörüyle uğraşan Gökhan Demiroğlu ise Başakşehir’in tehlikeli ayaklarının durdurulması gerektiğini vurguladı. Demiroğlu, “Maçı kazanacağımıza inanıyorum. Rakibimizdeki en tehlikeli isimler Visca ve Emre Belözoğlu. Aykut Kocaman iyi markaj yaparsa rakibin gol silahlarını durdurabiliriz. Tabi Adebayor’da formda olması bizim için dezavantaj. Ama Aksihar maçında oyuncularımız dinlendi. Ben dengeli değil hücum oynayan bir Konya bekliyorum. Skor 2-1 olur. Gollerde Fofana ile Bajic’ten gelir. İnşallah maç uzatmaya gitmez. Kondisyon olarak zorlanabiliriz” diye konuştu.

 

Konyaspor’un eski futbolcusu ve aktif Antrenör Hacı Hasan Yaşar maçı değerlendirdi. Hasan Yaşar normal sürede galibin çıkmayabileceğini ifade ederek, “Başakşehir iyi bir takım, zor bir maç olacak. Favori olarak genel olarak rakibimiz gözükse de bizim takımda sistemli oynuyor. Dengeli bir oyun olur ve normal sürede galip çıkmayabilir. Sonuçları penaltılar da belirleyebilir. Golü atarsak duran toptan Vukovic kaydeder. Konya finale ilk defa çıkacağı için bunun verdiği coşkuyla maçı kazanabiliriz”dedi.

 

İşletmeci Ümit Arı, takıma olan güveninin şu sözlerle dile getirdi. “Rakibimiz kolay değil ama biz de çok istekliyiz. Ortada bir maç bekliyorum. Skor ise 2-1. Golleri Ömer Ali Şahiner ve Bajic atar. Gönlümüz Konyapor’un kazanması yönünde. Tarihi finalde oyuncularımıza ve Aykut Kocaman’a güveniyoruz” (Ufuk Kendirci)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.