Tedem’li öğrencilerden, Şehit ailelerine anlamlı bağış

Özel Tedem Kolejinin Erenköy Kampüsünde öğrenciler tarafından düzenlenen Bahar Kermesinin gelirinin bir bölümü, öğretmen ve öğrenciler tarafından Konya Şehit Aileleri Derneği’ne bağışlandı.

Tedem’li öğrencilerden, Şehit ailelerine anlamlı bağış
Yayınlanma:

Tedem Koleji Ortaokul Müdürü Melik Ünler ve öğrenciler birlikte Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir’i dernek binasında ziyaret ederek, Bahar Kermesin gelirinin bir kısmını bağışladılar.

Ziyarette Özel Tedem Koleji Ortaokul Müdürü Melik Ünler, “Tedem Koleji olarak öğrencilerimize beraber bugün şehit aileleri derneğini ziyarete geldik. Ziyaretimizin amacı bu vatan uğruna şehit olmuş canlarını vermiş kardeşlerimizin hatıralarını yat etmek, ailelerinin acılarını paylaşmak için geldik. Hepimiz bu vatan için canımızı seve seve verebilecek insanlarız. Çocuklarımız aynı şekilde bu vatan için canlarını seve seve vermek üzere eğitim kurumlarında yetiştirilmektedir. Hepsi bu bilinçle hareket ediyor. Recep Bey nezdinde Şehit Aileleri Derneğine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizle birlikte tüm şehit ailelerimizin acılarını paylaşıyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

 Öğrenci Muhammet Taha Eren ise, “ Öncelikle bizlerin daha güven içerisinde yaşamamızı sağlayan tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Onların ailelerine destek veren sizlere de teşekkür ederken, Allah yardımcınız olsun. Şehitlerimiz ülkemiz ve bizim daha güzel bir ülkede yaşamamız için kimseye boyun eğmeden canlarını feda ederek, şehit oldular. Biz de bugün onların ailelerine yardım etmeli ve onların adlarını unutturmamız gerekiyor Çünkü onların evlatları eşleri çocukları bizim daha güzel bir vatan'da yaşamamız için öldüler ve biz de her daim onlara destek olmaya devam edeceğiz”

Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir, Tedem Koleji öğrencilerinin bağışından dolayı duygulandığını dile getirerek, “Bizler şehit aileleri olarak bu gururu birlikte yaşıyoruz. Bağışta bulunan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum.   Şairin söylediği gibi, ‘Bayrakları bayrak yapan üzerindeki kandır. Toprak uğruna ölen varsa vatandır’ bizler, bu aziz cennet vatanın uğruna, bayrak uğruna, ezan uğruna ölüme severek koşan yiğitlerin anneleri, babaları, eşleri ve çocuklarıyız. Bizler şehit ailesi olmaktan mutluyuz ve gururluyuz. Çünkü başımız dik. Allah'a her zaman şükrediyoruz. Bir Şehit Ailesi olmaktan dolayı da hepimiz gururluyuz. Derneğimizin çok anlamlı bir sözü var. Oğulsuz yaşanır ama vatansız asla diye, bu sözü bir ilke olarak kabullendik. Bizlere bu dakikaları yaşattığınız için sizlere şahsım ve Konya Şehit Aileleri Derneği olarak teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.