“Tek başımıza iktidar olacağız”

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Hüsniye Erdoğan, “Seçim çalışmaları boyunca 584 köy, 168 mahalle ve 31 ilçeyi ziyaret ederek, halkımızla bir araya geldik.

“Tek başımıza iktidar olacağız”
Yayınlanma:

1 Kasım’da tek başımıza iktidar olmayı Allah’ın izniyle başaracağız. Çünkü saha bize bunu söylüyor” dedi.

1 Kasım seçimlerinin yaklaşmasıyla milletvekili adayları saha çalışmalarını daha da hızlandırdı. Seçim çalışmalarını hiç ara vermeden devam eden AK Parti Milletvekili Adayı Hüsniye Erdoğan, Selçuklu Hanımlar Lokalini ziyaret ederek, kadınlara karanfil dağıttı. Erdoğan, “Seçim çalışmaları boyunca yaklaşık 7 aydır, evde 7 kere yemek pişirmedim. Sahada halkımızla buluşmalarımız devam ediyor. 7 Haziran’dan bu yana 584 köy, 168 mahalleyi 31 ilçeyi ziyaret ederek, halkımızla bir araya geldik. Her kesime ulaşmaya çalışıyoruz. Geceleri kafeleri geziyoruz. Öyle güzel geri bildirimler aldık ki inanılmaz derecede hoştu. Masalara çekinerek yaklaşıyoruz. ‘Acaba rahatsız ediyor muyuz?’ diyerek fakat gençlerin neredeyse yüreklerinin atışını hissedebiliyorum. Biz çok memnun olduk. Partimize çok büyük teveccüh vardı. Diğer muhalefet partili olup, ancak bu seçimde partisinin kendisini temsil etmediğini söyleyen çok sayıda kardeşimiz oldu. 1 Kasım’da tek başımıza iktidar olmayı Allah’ın izniyle başaracağız. Çünkü gördüğümüz kadarıyla da saha bize bunu söylüyor. Bunun aksini söylemek gerçeği yansıtmamak olur. Gecemiz gündüzümüz yok. Çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

“BAŞBAKANIMIZ 30 EKİM’DE HEMŞERİLERİYLE BULUŞACAK”

7 Haziran seçimlerinden sonraki süreçte hem parti teşkilatının hem de halkın yaşanan olumsuz durumlardan dolayı daha dikkatli olacağını ifade eden Erdoğan, Seçimlerden sonraki 4 aylık süreçte kendimizi değerlendirdik. Halkımızın çoğundan da ve özellikle muhalefet partileri oy veren esnaflarımız istikrar için AK Parti’ye oy vereceklerini her fırsatta söylüyorlar. Ziyaret ettiğim her esnafı oturur, vaziyette görüyorum. Üzülüyorum. Bu dönemde halkımız oy verirken biraz daha düşünüyor. Herkesin elinde geleni yapması gerekir. Bana düşen eğer çalışmaksa çalışıyorum. Başbakanım oturmayıp, uykusuz kalıyorsa bir vekil olarak vatanım ve milletim için ne yapmam gerekiyorsa onu yaparım. Aksi takdirde yatağımda rahat uyuyamam. Başbakanımız Prof. Dr Ahmet Davutoğlu, 30 Ekim saat 14.30’da Şehir meydanında miting yapacak. Bütün hemşerilerimizi bekliyoruz. İnşallah 1 Kasım’da da Başbakanımızın o güler yüzünü, muhabbetli tavrını daha da yükselterek, gururla Konya’dan hep beraber uğurlarız” diye konuştu. (Mustafa Ekmekcioğlu – Melek Sarıtaş) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.