TEKVANDO SPORCULARININ KEMER MUTLULUĞU

Selçuklu Belediyesi Spor Okulları tekvando öğrencileri kemer terfi sınavında ter döktü. 350’ye yakın sporcu yeni kemer almanın heyecanını yaşadı

TEKVANDO SPORCULARININ KEMER MUTLULUĞU
Yayınlanma:

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Spor Okulları tekvando branşı öğrencileri hafta sonu kemer terfi sınavı heyecanı yaşadı. 350’ye yakın sporcu kemer sınavı için tatemiye çıkarken sporcuların aileleri de tribünde heyecana ortak oldu. Selçuklu Belediyesi uluslararası Spor Salonunda gerçekleştirilen kemer terfi sınavında yaklaşık 350 sporcu, Kayhan Aytar, İsmail Hakkı Mermer, Ali Yıldız, Ahmet Koç ve Ruhi Doğan’dan oluşan juri  karşısında bir üst kemere yükselebilmek için mücadele etti.

2018 yılının ilk kemer sınav sonunda, sarı kemere 150 sporcu, yeşil kemere 80 sporcu, mavi kemere 30 sporcu, Mavi-Kırmızı kemere 15, kırmızı kemere 20, Kırmızı-Siyah kemere ise 20 sporcu terfi etti.

Selçuklu Belediyesi Tekvando Antrenörü Ali Armağan, Selçuklu Belediyesi Spor Kulübünün en başarılı olduğu branşlar arasında yer alan tekvando da bu başarıyı devam ettirmek için güçlü bir altyapıya sahip olmaları gerektiğini söyledi. Başarılı altyapının spor okullarından geçtiğinin altını çizen Ali Armağan, spor okullarında tekvandoya gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’da kemer terfi sınavında başarı gösteren tüm sporcuları ve ailelerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.