Telefonunuz çok ısınıyor ya da şarjı sürekli bitiyor mu? Sebebi bu uygulamalardan biri olabilir

​Akıllı telefonunuzun şarjı çok çabuk mu bitiyor? Bu haberimiz tam size göre. Bu uygulamaları azaltın ve pil ömrünüzü uzatın. İşte pil ömrünü en fazla tüketen uygulamalar:

Telefonunuz çok ısınıyor ya da şarjı sürekli bitiyor mu? Sebebi bu uygulamalardan biri olabilir
Yayınlanma:

1-FACEBOOK

Facebook, insanların başka insanlarla iletişim kurmasını ve bilgi alışverişi yapmasını amaçlayan bir sosyal paylaşım sitesidir. 4 Şubat 2004 tarihinde Harvard Üniversitesi 2006 devresi öğrencisi Mark Zuckerberg tarafından kurulan Facebook, öncelikle Harvard öğrencileri için kurulmuştu. Daha sonra Boston civarındaki okulları da içine alan Facebook, iki ay içerisinde Ivy Ligi okullarının tamamını kapsadı.

2- GOOGLE PLAY SERVİSLERİ

Google Play hizmetleri Google uygulamalarını ve Google Play`den alınan uygulamaları güncellemek için kullanılır. Bu bileşen, Google hizmetlerinizde kimlik doğrulama, senkronize edilen kişiler, en son kullanıcı gizliliği ayarlarının tümüne erişme ve daha yüksek kalitede, daha az güç harcayan konum tabanlı hizmetler gibi temel işlevleri sağlar.

3- FACEBOOK SAYFA YÖNETİCİSİ

Sayfa Yöneticisi Uygulaması sayesinde, akıllı telefonunuzdan veya tabletinizden en fazla 50 Sayfayı yönetebilirsiniz. Sayfa hareketlerini kontrol edebilir, hayranlarınızla paylaşımda bulunabilir ve istatistikleri görebilirsiniz.

4- BBM

BBM’deki anlık sohbetler, sesli aramalar, resim paylaşma, sesli notlar gibi birçok özellik sayesinde arkadaşlarınız ve ailenizle bir araya gelin.

5- WORDS WİTH FRİENDS

Dünyanın en popüler cep kelime oyunudur. Bu uygulama ile arkadaşlarınızla kelimelerinizi yarıştırabilirsiniz.

6-INSTAGRAM

İnstagram popülaritesi çok geniş bir fotoğraf uygulamasıdır. Bu uygulamada fotoğraflarınızı paylaşabilir, arkadaşlarınızında paylaştığı fotoğrafları görebilirsiniz.

7- FACEBOOK MESSENGER

Facebook`a bağlı bir uygulamadır. Daha kolay ve daha hızlı mesajlaşabilmenizi sağlar

8- OOVOO VİDEO CALL TEXT & VOİCE

ooVoo dünyanın her tarafındaki arkadaşlar ve ailen ile kolayca bağlantı kurmak için sağlanan bir uygulamadır. Kaliteli görüntülü arama, sesli arama ve yazılı sohbet yapabilirsiniz. Toplu görüntülü konuşmayla, bir seferde 12 kişiye kadar temiz ve net görüntülü arama yapabilir bir uygulamadır.

9- CHATON VOİCE & VİDEO CHAT

SAMSUNG KNOX Mesaj BETA şirketler veya gruplar içinde sağlam güvenlik ve sorunsuz işbirliği için özel bir uygulamadır.. Uygulama mağazalarından bu uygulamayı indirebilirsiniz.

10- THE WEATHER CHANNEL

Mümkün olan en doğru ve güvenilir hava tahminlerini sunan bir uygulamadır. Dünyanın her yerindeki hava durumlarını öğrenebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.