Temaşehir göz doldurdu

Emlak Konut’un Temaşehir Konya projesi Meram’da can buluyor. Konyalıların beklentilerini karşılayacak proje, sadece ev değil, aynı zamanda bir yaşam alanı sunuyor. Proje beraberinde birçok altyapı yatırımlarını da beraberinde getirecek

Temaşehir göz doldurdu
Yayınlanma:

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın başlattığı konut hamlesi Temaşehir Konya, Meram’da yükselecek. Konya’nın ilk ve tek gelir paylaşım modeli olma özelliği taşıyan Temaşehir Konya, 740 konut, 165 dükkan ve mağaza ile Konyalıların beğenisine sunulacak. Önceliklerinin İstanbul’daki kalite anlayışını Konya’ya getirmek olduğunu söyleyen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “Meram’da Emlak Konut markası ile hayata geçireceğimiz proje ile bölgede eksikliğini hissettiğimiz okul, cami, bağlantı yolları ve donatı alanları gibi altyapı yatırımlarımız da yer alacak. Projelerimizi geliştirerek bölge insanının ve yatırımcı hedef kitlesinin beklentilerini göz önünde bulundurup, ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmaya özen gösteriyoruz. İnsanlara sadece içinde yaşayacakları bir ev değil, sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri yaşam alanı üretmeyi önemsiyoruz. Konya, konut sektöründe ülkemizin en canlı şehirleri arasında yer alıyor. 2016 yılı Eylül istatistiklerine göre Konya’da 22 bin konut satıldı. Projemizden memnun kalan Konyalılar için lansmandan önce satışlar gerçekleştirdik. Kampanya kapsamındaki konutların büyük bir kısmının satışı yapıldı. Bu da bize Konya’nın Emlak Konut’u beklediğini gösteriyor” dedi.

700 MİLYONLUK YATIRIMDA SEÇENEK ÇOK

TORKAM İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli de, Konya’ya yatırım yapmaktan keyif duyduklarını belirterek, “İstanbul’dan Kırklareli’ne, Çanakkale’den Bulgaristan’a kadar birçok noktada markalı konut projelerine imza attık. Ülkemizin tarihiyle, kültürüyle ve sanayisiyle en değerli illerinden Konya’ya yatırım yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 700 milyon TL’lik yatırım ile Temaşehir projemizi kazandırıyoruz. Markalı konut konseptini ve kalitesini getirerek Meram’da yeni bir şehir konseptinin temelini atıyoruz” diye konuştu.

5 tip konut seçeneğinin sunulduğu Temaşehir Konya’dadaireler 120 metrekare ile 386 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 5+1 ve 6+1 konutlarının içinde Türk hamamı da yer alıyor. Metro projesinin güzergahında bulunan Temaşehir Konya, YHT garına da oldukça yakın bir mesafede yer alıyor. Lansman dönemine özel 324 bin TL’den satışa çıkacak Temaşehir Konya’nın ilk etabının büyük bir kısmı satılırken, ikinci etabında satışlar 29 Ekim’de başlayacak. Projeden yatırım yapacak alıcılar yüzde 5 peşin fiyatına anlaşmalı bankalardan esnak faiz oranlarıyla kredi alabilecek. (İlyas Şen)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.