TİKA'dan Cezayirli gazetecilere destek

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA), Cezayirli gazetecilerin Samsun’da düzenlenen spor organizasyonuna katılımını sağladı.

TİKA'dan Cezayirli gazetecilere destek
Yayınlanma:

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA), Cezayirli gazetecilerin Samsun’da düzenlenen spor organizasyonuna katılımını sağladı.

TİKA'dan yapılan açıklamada, Cezayir’de engellilere yönelik yayın yapan tek dergi olan Vouloir dergisinden üç gazeteci ile iki fotoğrafçının, Samsun’da düzenlenen dünyanın en büyük 3'ncü spor organizasyonu "23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunlarına katılmalarına destek verildiği belirtildi.

Cezayirli üç gazeteci ile iki fotoğrafçının, 97 ülkeden 3 binin üzerinde sporcunun 21 branşta yarıştığı spor organizasyonunu takip ederek, ülke basınına haber sağladığı ifade edildi.

Cezayirli 10 fiziksel engelli sporcunun da katıldığı olimpiyat oyunlarına, Vouloir Dergisi çalışanları ve Cezayir basın temsilcileri davet edilmişti.

Vouloir Dergisi Direktörü Abdelkader Azouz, Samsun’daki organizasyonun heyecan verici olduğunu, tesislerin kalitesinin üst düzey olduğunu ve Samsun’da bulunmuş olmaktan dolayı çok memnuniyet duyduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.