Tiyatro oyununa sponsor oldular

Gökmen Şirketler Grubu, 15 yıldır Konya’da tiyatro severlere hizmet eden Çınar Sanat Atölyesi Derneği’nin 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında sergilediği “Salaklar Sofrası” adlı tiyatro oyununa sponsor oldu.

Tiyatro oyununa sponsor oldular
Yayınlanma:

Konya’da 1977 yılından itibaren faaliyet göstererek otomotivden sigortaya, mobilyadan tütün mamullerine kadar birçok distribütörlüğü ve bayiliği bünyesinde barındıran Gökmen Şirketler Grubu sanata destek vermeye devam ediyor. Daha önce Çınar Sanat Atölyesi Derneği ile birlikte “Meraki” adlı tiyatro oyununun sergilenmesine sponsor olan Gökmen Şirketler grubu, şimdi de 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında “Salaklar Sofrası” tiyatro oyununa sponsor oldu. Sadece Gökmen Şirketler Grubu yöneticilerinin ve çalışanlarının izlediği tek perdelik komedi oyunu seyircilerden büyük alkış aldı. Oyun sonrasında Gökmen Şirketler Grubu sahibi Hasan Gökmen sahneye çıkarak tüm Çınar Sanat Atölyesi Derneği üyeleriyle birlikte seyircileri selamladı. Daha sonra Hasan Gökmen yaptığı açıklamada sanatın ve tiyatronun önemine dikkat çekti.

Gökmen Şirketler Grubu olarak Konya ve ülke ekonomisine verdikleri katkıdan kısaca söz eden Hasan Gökmen, daha sonra Çınar Sanat Atölyesi Derneği’ne sahnelenen oyun için teşekkür etti. Gökmen konuşmasında, “Bu akşam burada çok güzel bir etkinlik ile çalışanlarımızı eğlendirdiğimizi düşünüyorum. Özelikle sanat sponsporluğu kapsamında bu tür etkinliklerin içinde yer almak bizleri daha mutlu ediyor. Bu tür etkinlikler ile bizler de çalışanlarımızın motivasyonlarının artmasına katkıda bulunuyoruz. İnsanlar mesai saatleri dışında da bu tür sanatsal etkinliklerle mutlaka ilgilenmelidir. Bugün Çınar Sanat Atölyesi ile birlikte buna vesile olduğumuz için gerçekten çok mutluyum.” dedi.

Atatürk’ün sanat hakkındaki sözlerinden ilham alarak sanata destek vermeye devam edeceklerini belirten Gökmen, “Atatürk’ün de dediği gibi, sanattan mahrum kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir. Bizlerde bu doğrultuda insanımızı sanatsız bırakmayacağız. Sanata olan desteğimiz ve ilgimiz tüm hızıyla devam edecektir. Ayrıca bir kez daha tüm tiyatro severlerin 27 Mart Dünya Tiyatrolar Gününü kutlar; bol tiyatrolu ve sanatlı günler dilerim.” şeklinde konuşmasını sonlandırdı.

Konuşma sonrasında Çınar Sanat Atölyesi Dernek Başkan Yardımcısı Ferhat Üstün tarafından Gökmen Şirketler Grubu sahibi Hasan Gökmen’e günün anısına geleneksel hat sanatı tablosu ve çiçek takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.