TORKU’dan Halka ‘Doğrudan Döner’

TORKU Valilik binası karşısında ‘Doğrudan Döner ‘ ismiyle ilk restoranını hizmete açtı

TORKU’dan Halka ‘Doğrudan Döner’
Yayınlanma:

TORKU’nun Valilik  binası karşısında hizmete sunduğu ‘Doğrudan Döner’ restoranı açılış etkinliği, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla başladı. Yapılan duaların ardından kurban kesimi gerçekleştirildi.

Doğrudan Döner restoranında satışa sunulan et dönerin, birçok firmanın etinden farklı bir lezzete sahip olduğunu ifade eden TORKU Panagro Et Fabrikası Üretim Direktörü Serhat Demirhan, ‘ Restoranımızda milletimizin damak tadına sunduğumuz döner diğer et dönerlerden farklı. Restoranımızda döner olarak hizmete sunduğumuz etimiz, hem dana ve hem kuzu etinden özel olarak seçiliyor. Seçtiğimiz etlerimizde sıfır sinir kalacak şekilde dilimliyoruz. Etlerimizi dilimledikten sonra yaprak açıyoruz. Etlerimizi yaprak haline getirdikten sonra özel yapmış olduğumuz marinasyon sıvımızın içerisinde iki gün bekletiyoruz. Böylelikle marinasyonumuzun tadı etin içerisine girmiş oluyor ve ayrıca eti yumuşatmış oluyoruz. İç Anadolu Bölgesi’nde özellikle kuzu eti daha çok seviliyor. Etimizin içerisinde bir miktar kuzu eti ve yağı da bulunmaktadır. Böylelikle dönerimizde bunun lezzetini de bulmak mümkün’ diye konuştu.  Edinilen bilgiye göre, TORKU Doğrudan Döner Restoran’ı bir restoran  zincir haline geliyor. Konya’da 3, Ankara’da 2 ve Karaman’da da bir  adet olmak üzere toplam da 6 adet Doğrudan Döner restoranı açılacak. Açılacak olan restoranlarda toplamda 50 kişiye yakın iş istihdamı sağlanacak.

Haber : Müslüm Evci

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.