Trabzonspor, Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı

Süper Lig'de Kardemir Karabükspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda 27 Aralık Çarşamba günü deplasmanda Atiker Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Trabzonspor, Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı
Yayınlanma:

Süper Lig'de Karabükspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda 27 Aralık Çarşamba günü deplasmanda Atiker Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana, izinli olan Onur Recep Kıvrak, Burak Yılmaz, Theo Bongonda, Ogenyi Onazi, gribal enfeksiyon geçiren Dame N'Doye, tedavileri süren Batuhan Artarslan ve Volkan Şen katılmadı, hafif sakatlığı bulunan Joao Pereira ise takımdan ayrı koşu yaptı.

Karabükspor maçında 90 dakika forma giyen oyuncular, hafif tempoda koşu gerçekleştirirken diğer futbolcular, koşu ve pas çalışmasının ardından çift kale maç oynadı. Rıza Çalımbay, antrenman sırasında genç oyuncular Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür ile bir süre görüştü.

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamladıktan sonra Konya'ya gidecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.