TÜFAD'dan Başkan Tutal’a plaket

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) tarafından Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a spora ve sporcuya verdiği katkılardan dolayı plaket verildi.

TÜFAD'dan Başkan Tutal’a plaket
Yayınlanma:

Konya Futbol Antrenörler Derneği Başkanı İsmet Karababa ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ASFK Üyesi Yusuf Yalçın, Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Celal Bican ve yönetimi, bölge antrenörleri Seydişehir Belediyesinin iftar yemeğinde buluştu.

Seydişehir'in spor tarihinin başarılarla dolu olduğunu kaydeden TÜFAD Konya Şube Başkanı İsmet Karababa, "Seydişehir Belediyesi bünyesinde bulunan bin 346 sporcu var. Türk sporu ve bölge sporu için büyük bir önem taşıyor. Türkiye de birçok ilde böyle organizasyon yok. Sayın Belediye Başkan'ımızın da spora karşı duyarlılığı ve sporun geliştirilmesi noktasında çalışmaları takdire şayan. Eskiden görev yaptığım Bu güzel ilçe benim için çok değerli. Eğer sporun gelişmesi için benimde yapacağım bir şey varsa seve seve hazırım" dedi.

Kendisine takdim edilen teşekkür plaketinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Eğitimci olmam nedeni ile sportif faaliyetlere de önem veriyorum. Sportif faaliyetlerde alt yapının gelişmesi için belediye olarak ellimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Her konuda olduğu gibi sporda da birlik beraberlik çok önemli. Bu anlamda Elhamdülillah sıkıntımız yok. İlerde kentimiz futbolda da daha iyi yerlerde olacaktır” diye konuştu.

İftar yemeğinden sonra bölge antrenörleri çay içip sohbet ettiler ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.