Türk Eğitim-Senli öğretmenlerden Aşure ikramı

Türk Eğitim-Sen Konya 2 Nolu Şube Başkanlığı muharrem ayı münasebetiyle Fuar Kültür Merkezi Alaaddin girişi önünde aşure dağıttı.

Türk Eğitim-Senli öğretmenlerden Aşure ikramı
Yayınlanma:

Türk Eğitim-Sen Konya 2 Nolu Şube tarafından organize edilen Aşure dağıtım törenine Kamu-Sen Konya İl Temsilcisi Hüsamettin Şenel, konfederasyona bağlı sendikaların Konya Şube başkan ve üyeleri, Türk Eğitim-Sen Konya 2 Nolu Şube Başkanı Veli Doğrul ve kadın kolları üyeleri katıldı.

Yaklaşık bin aşurenin dağıtıldığı etkinlik ile ilgili açıklama yapan Türk Eğ itim-sen konya 2 Nolu Şube Başkanı Veli Doğrul , “Türk Eğitim-Sen Konya 2 Nolu Şube olarak birlik ve beraberlik ayı olduğuna inandığımız Muharrem ayı'nın en güzel adetlerinden olan aşure'ye sahip çıkılması gerektiğine inanıyoruz. Bu kültüre sahip çıkıyoruz.

 Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor." diyerek konuşmasını sürdüren Doğrul şu ifadeleri kullandı: "Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu günler bugünler. O yüzden biz de bu organizasyonla beraber hem ülkemizin birliği ve beraberliğine dua ediyoruz Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

            Yapılan kazan açılma dua sonrası vatandaşlara aşure ikramı bulunuldu. Aşure ikramına vatandaşların yoğun ilgisi oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.