Türkiye'nin konuştuğu madenciler Konyaspor ile buluştu #konyahaber

Türkiye’nin konuştuğu madenciler Atiker Konyaspor Başkanı Fatih Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ve futbolcuların katıldıkları moral yemeğinde kulübün misafiri oldu.

Türkiye'nin konuştuğu madenciler Konyaspor ile buluştu #konyahaber
Yayınlanma:

Zonguldak’ta bindikleri özel halk otobüsünde “kirlenmesin” diye boş koltuklara rağmen ayakta seyahat eden madenciler dün akşam Atiker Konyaspor'un misafiri oldu.

Yemeğe idari sorumlu Arif Karakaş, madenciler Sebahattin Akkoç, Ali Aktaş, Gökhan Onur, Koray Karabacak, Turgay İnan, Musa Uğur’un yanı sıra ikinci başkan Abdullah Şanlı, başkan yardımcısı/basın sözcüsü Ahmet Baydar, Futbol Şube Sorumlusu Fatih Tınmaz, yönetim kurulu üyeleri Hakan Salim Çağlayan, Ömer Zeren, Zekeriya Coşar ve teknik danışman Serkan Ünver katıldı. Yeşil beyazlı takımın Vitoria SC maçı için kampta olmasına rağmen teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ve bazı futbolcular da yemeğe katılarak madencilerle bir araya geldi.

"SİZLERİ AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYUYORUZ"
 
Oldukça samimi bir havada geçen yemekte konuşan Başkan Fatih Yılmaz “Öncelikle sizleri aramızda görmekten büyük bir onur duyuyoruz. Burada yönetici arkadaşlarım, futbolcu  kardeşlerim, sayın hocam var. Hep birlikte sizleri ağırlamaktan son derece mutluyuz. Zonguldak bizim her zaman gıpta ile baktığımız bir şehir. Çocukluktan beri hep hatırlarız, yakından takip ederiz bu şehrimizdeki gelişmeleri... Oradan gelecek güzel haberler her zaman için yüzümüzü güldürmüştür. Madencilik kutsal bir meslek. Onlarca metre yerin altında çalışmak, emek vermek her şeyden daha önemli. Teknoloji ilerledikçe farklı bir şekilde maden çıkarma yöntemleri gündeme gelecektir ama yerin altına girip o çalışmaları yapmak da dediğimiz gibi kutsal ve son derece önemli. Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık, bizi kırmadınız davetimize icabet ettiniz, sağ olunuz, var olunuz. Bu arada sayın hocam Mustafa Reşit Akçay ve futbolcularımız esasında şu an UEFA maçımız için kamptalar ama böyle bir program olduğunu ve katılmak isteyip istemeyeceklerini sorduğumuzda “şeref duyarız” şeklinde cevap verince bu güzel, sıcak ortamda bizlerle birlikte oldular. Başta madencilerimiz olmak üzere herkesi burada ağırlamaktan büyük bir onur duyuyoruz, hepinize hoş geldiniz diyoruz” dedi.

"PRENSİP OLARAK MAÇTAN BİR GÜN ÖNCE DÜNYAYLA DİYALOĞUMUZU KESERİZ AMA…"

Daha sonra söz alan teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ise “Bizler prensip olarak maçtan bir akşam önce bütün dünyayla diyaloğumuzu keseriz ama bu akşam öyle bir şeyle karşılaştık ki yüreğimizin bir tarafını yaktınız, kömür gibi bıraktınız ondan sonra diyorsunuz ki bize yemeğe davet ediyoruz, geliyor musunuz? Nasıl gelmeyeceğiz? O kadar onurlu kişilerle karşı karşıyayız ki mecburuz gelmeye. Bu akşam iyi ki gelmişiz. En azından mezar gibi bir yerde çalışıp ülkesine hizmet eden insanlarla karşılaştık. Sözün bittiği yerdeyiz” şeklinde konuştu.

Yemekte ikinci başkan Abdullah Şanlı, başkan yardımcısı Ahmet Baydar, Futbol Şube Sorumlusu Fatih Tınmaz, yönetim kurulu üyeleri Hakan Salim Çağlayan, Ömer Zeren, Zekeriya Coşar birer selamlama konuşması yaparak madencileri misafir etmekten dolayı onur duyduklarını ifade ettiler.

Yemekte söz alan madencilerden Koray Karabacak ise “Yapmış olduğunuz bu güzel organizasyondan dolayı şükranlarımızı borç biliyoruz, her şey için teşekkürler. Konyaspor inşallah yarınki mücadelede galip gelir, tek temennimiz ve kalbimizden dileğimiz bu. Bir madenci olarak yapmış olduğunuz bu davetten dolayı çok mutlu olduk. Bunu anlatamam, çok büyük bir mutluluk, onur duyduk. Herkese çok teşekkür ederim bu konuda yardımı olan en ufaktan en büyüğe kadar kim var ise herkese teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

İNŞALLAH KAZANACAĞIZ 

Madencilerden Turgay İnan da “Zonguldak Çaycumalıyım. Bu yaşadığımız olay tamamen tevafuk diyelim. Biz buralara bu noktalara geleceğini hiç bilmiyorduk, düşünmüyorduk, tahmin etmiyorduk. Çok teşekkür ederiz bizi ailece buraya davet ettiniz. Bütün madenci arkadaşlarıma teşekkür ederim, inşallah kazanacağız yarın.

DUALARIMIZ KONYASPORLA OLACAK

Madencilerimizden Musa Uğur’un eşi ise “Eşimle ve arkadaşlarıyla, madencilerle gurur duyuyoruz, inşallah maçı da kazanacağız yarın akşam. Buna yürekten inanıyorum. Dualarımız Konyasporla olacak” dedi.

Gökhan Onur yemekte yaptığı konuşmada “Yarın akşam ki maçı kazanacağımıza yürekten inanıyorum. Burada olmamızın takıma ayrı bir hava katacağına inanıyorum. Dualarımızla tribünden destek olacağız. İnşallah kazanacağız. Başkanımıza ve yönetimimize, sayın hocamıza, futbolcularımıza bizi davet ettikleri için teşekkür ediyorum." dedi.

Madencilerimizin ardından konuşan genç futbolcu Ömer Ali Şahiner ise düşüncelerini şöyle ifade etti:

Öncelikle kulübümüzün davetini kabul edip buraya kadar geldiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Sizinle bu organizasyonun içinde olmaktan dolayı hem arkadaşlarım hem de kendi adıma çok mutlu olduğumu söyleyeyim. Yaptığınız bu zorlu işte Allah yardımcınız olsun. İnşallah bundan sonrası için kazasız, belasız, hayırlı, bereketli kazançlarınız olur diyorum. İnşallah yarın sizlerin de desteğiyle, dualarınızla güzel bir galibiyet alıp maç sonu yine birlikte galibiyet pozu veririz. Ayaklarınıza sağlık.”

ÇOK HASSAS VE ZOR BİR İŞ YAPIYORSUNUZ

Kaptan Ali Turan da “Gerçekten çok hassas ve zor bir iş yapıyorsunuz. Biz de sizi sosyal medyada gördük. Özellikle bu ince hassas düşünceniz için sizlere de çok teşekkür ediyoruz, hoş geldiniz safalar getirdiniz. İnşallah yarın da güzel bir maç olur size güzel bir galibiyet hediye etmiş oluruz” ifadelerine yer verdi.

DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN

Selim Ay da “Siz teşekkür ediyorsunuz ama aslında bizim teşekkür etmemiz lazım size, böyle bir daveti sunmamıza vesile olduğunuz için... Gerçekten çok sıcak ve güzel bir ortam var. Çok saygı duyulacak bir iş yapıyorsunuz. Ben hatta az önce Ali abiye de dedim, biz düşünüyoruz bazen işimizde hafif ters giden bir şeyler olduğu zaman üzülüyoruz kendi kendimize, gerçekten sizleri görünce şu anda duygulandım. Aslında sizin işinizin zorluğuna baktığımızda boşa üzülüyoruz bazı şeyler için. Allah alnınızın terinin karşılığını hem bu dünyada hem öteki dünyada verir, bundan hiç şüpheniz olmasın. Şu sıcak ortam inşallah yarın maça da yansır, dualarınızı eksik etmeyin. İnşallah biz de size güzel bir galibiyet hediye ederiz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Fatih Yılmaz, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ve futbolcular madencilere üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu ay yıldızlı Konyaspor formasını, madenciler ise şehrin simgesi olan madenci heykeli ile Devrek Bastonu hediye ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.