UEFA'dan gelen heyet, Konyaspor'u denetledi

2017-2018 sezonunda UEFA Avrupa Ligi’nde ülkemizi grup maçlarından itibaren temsil edecek Atiker Konyaspor’da karşılaşmalar için son denetim yapıldı.

UEFA'dan gelen heyet, Konyaspor'u denetledi
Yayınlanma:

UEFA’dan gelen ekip tarafından stadyum, tribünler, sosyal alanlar ve basının görev yaptığı alanlarda incelemeler gerçekleştirildi.

Genel Müdür Muhammed Ak, programın başında gerçekleştirdiği açılış konuşmasında, “Şu anda burada bulanan ekip geçen yıl UEFA müsabakalarında görev alıp ciddi tecrübeler kazanmıştır. Bugün bu tecrübeli ekibin başında olduğum için mutluluğumu ifade etmek isterim. Bu yıl da kusursuz bir organizasyona imza atmak istiyoruz.” dedi.

UEFA yetkililerinden Laurynas Zibolis, “Geçen yıl burada yapılan çalışmalardan UEFA’da görevli arkadaşlarımız vasıtasıyla haberimiz oldu. Bu yıl da, önceki tecrübenizle gayet başarılı işler çıkaracağınıza inanıyoruz.” şeklinde görüş belirtti.

Litvanyalı Laurynas Zibolis ve İspanyol Pekka Odriozola’dan oluşan heyet, 2017-18 sezonunda UEFA Avrupa Ligi’nde uygulanacak kurallar hakkında Genel Müdür Muhammed Ak ve kulüp personeline bir sunum yaptı.

Heyet daha sonra Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda UEFA’nın belirlediği kriterler çerçevesinde kontrol ve incelemelerde bulundu. Yapılan kontroller sonrasında UEFA kuralları çerçevesinde tespit edilen herhangi bir olumsuzluk olmadığını, aksine basının çalışma alanlarında gerçekleştirilen bir takım düzenlemelerin fotoğraflanıp diğer kulüplere de örnek olması için gösterileceğinin bilgisini verdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.