Uyuşturucu ile mücadele eden kurumlara teşekkür belgesi

Dünya uyuşturucu ile mücadele günü kapsamında Konya Valiliği’nde uyuşturucu ile mücadele veren kurum ve derneklere teşekkür belgesi verildi.

Uyuşturucu ile mücadele eden kurumlara teşekkür belgesi
Yayınlanma:

Dünya uyuşturucu ile mücadele günü kapsamında Konya’da etkinlikler düzenleniyor. Düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Konya Valiliği, uyuşturucu ile mücadelede etkin rol oynayan kurumların çalışanları ve derneklere başarı belgesi verdi. Valilik toplantı salonunda düzenlenen programa ev sahibi Vali Yakup Canbolat’ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, Konya Halk Sağlığı Müdürü Hasan Öznavruz, uyuşturucu maddelerle mücadelede etkin rol oynayan derneklerin şube başkanları ve başarı belgesi verilen isimler katıldı. Programda uyuşturucu madde kullanımı ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verildi.

TERÖR KADAR BÜYÜK BİR TEHDİTTİR

Bilgi notlarının verilmesinin ardından açıklama yapan Konya Valisi Yakup Canbolat, sivil toplum kuruluşları ve devlet kurumlarının bu alanda önemli işler yaptığına dikkat çekerek, “Artık günümüzde uyuşturucu terör kadar toplumları, milletleri tehdit eden bir tehdit haline geldi. Dolayısıyla uyuşturucu ile mücadele, uyuşturucu kullananlara yardım etme ile ilgili devletle birlikte hareket edip, toplumu bu illetten kurtarma mükellefiyeti, toplumun bütün kademelerinde ve devletin bütün kurumlarında sorumluluk haline gelmektedir. Bugün bu amaçla çalışan kurumlarımız ve derneklerimize teşekkür belgelerini takdim edeceğiz. Toplumda uyuşturucu ile ilgili bir farkındalığın oluşması gerekiyor. Bu görev tüm toplumun görevi haline gelmelidir. Konya’da da Türkiye ve Dünyada olduğu gibi uyuşturucu kullanımı artıyor. Herkesin kendi çocuğuna ve çevresine dikkat etmesi gerekiyor. Bu mücadelede herkese önemli görev düşmektedir.” ifadelerini kullandı.

 

Vali Canbolat daha sonra uyuşturucu ile mücadelede etkin rol oynayan resmi kurum çalışanları ve dernek üyelerine teşekkür belgesi takdim etti.(Mehmet Bedenli)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.