Uyuşturucu tacirleri Konya'da yakalandı

Bolu'da, sahte kimlikle rent a car'dan araç kiralayarak Konya'ya giden şahısların üzerinde ve araçta yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi.

Uyuşturucu tacirleri Konya'da yakalandı
Yayınlanma:

Bolu merkezdeki bir rent a car firmasına giden iki kişi, Sakarya'ya gideceklerini söyleyerek araç kiraladı. S.G. adına kayıtlı nüfus cüzdanı ile 2013 model Opel marka araç kiralayan şahıslar Sakarya'ya gideceklerini söyledi. Aracın teslim günü geldiğinde şahıslar dönmedi. Rent a car işletmecisi, takip cihazından aracın Konya'da olduğunu görünce şahısları aradı. Telefona çıkan S.G. isimli şahıs, kendisinin İstanbul'da ikamet ettiğini ve Bolu'ya hiç gelmediğini söyledi. Sonra polisi arayan araç firması yardım istedi. İki kişi, Konya'nın Karapınar ilçesinde yakalandı.

Rent a car'da araç kiralama esnasında kendisini S.G. olarak tanıtan şahsın gerçek kimliğinin M.H. olduğu, birlikte yakalandığı O.K. isimli şahsın ise 19 dosya kaydının bulunduğu, 8 aranma kaydı bulunduğu ve 4 yıl kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu belirlendi. Şüpheli şahısların üzerlerinde ve kullanmış oldukları araçta yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan iki şahsın Konya'da adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.