Vatandaş kazalardan dolayı tedirgin

Konya Halil Ürün Caddesinde bulunan kavşakta süratli araçların geçişi nedeniyle trafik kazaları da arttı. Vatandaş artan trafik kazaları nedeniyle bu kavşağın araç geçişine kapatılmasını istiyor.

Vatandaş kazalardan  dolayı tedirgin
Yayınlanma:

Selçuklu İlçesi Yazır Mahallesi Halil Ürün Caddesi üzerindeki kavşakta gerçekleşen kazaların sayısı son zamanlarda arttı. Vatandaş ise cadde üzerinde bulunan kavşağın araç geçiş noktasının kapatılıp kazaların son bulmasını istiyor. Bununla birlikte  güvenlik önlemi alınması adına vatandaşlar ışıklara kadar karşı yola geçiş olamamasını yetkililerden talep ediyor. Bu noktanın güvenlik açısından tehlike teşkil ettiğini ifade eden Tevfik Acar isimli vatandaş, tanıdığı bir çok yakının kavşakta kaza yaptığını dile getirdi.

“GEÇİŞLER İPTAL EDİLSİN”

Halil Ürün Caddesi üzerindeki araç geçişlerinin bulunduğu kavşağın artan kazalar nedeniyle güvenli olmadığını belirten Tevfik Acar, “Kavşağa gelmeden önce hızlarını kontrol edemeyen araçlar ara sokaktan gelen araçla yada yola atlayan yaya çarpıyor. 50 metre sonra u  dönüşü var lakin o yol halen açık. O noktada kazalar arttı.  Birçok tanıdığım kaza yaptı ve bu kaza yapanlar arısında abim de var. Aynı zamanda kavşağın bulunduğu noktanın görüş açısı da sıkıntılı. Bu bölgede bir daha kazaların yaşanmaması adına yetkililerimizden karşıya geçişlerin iptalini istiyorum. Sağa akan yola açık olabilir ama karşıya geçişlerin kesinlikle iptal edilmesi lazım” dedi. (Berat Bayındır)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.