Vergi indirim dönemi sona erdi

Maliye Bakanı Naci Ağbal vergi indirim süresinin uzatılmasına ilişkin, "İlk andan itibaren sağlam bütçe disiplininin bize verdiği imkanı kullanarak, özellikle kamu maliyesi üzerinden çok ciddi anlamda ekonomiye destek verdik, vergi indirimleri yaptık. Bunlar kolay değil. Şimdi gerçi herkes 'tekrar uzatın.' diyor ama uzatmayacağız" dedi.

Vergi indirim dönemi sona erdi
Yayınlanma:
Ağbal, AK Parti Bayburt İl Başkanlığınca organize edilen bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, herkesin Kurban Bayramı'nı tebrik ederek, kurban ibadetlerinin kabul edilmesini diledi.

Hükümetin ekonomiye ilişkin bir çok kararlar aldığını dile getiren Ağbal, "Para politikası, ekonomiye destek olma noktasında çok önemli kararları özellikle ocak ayı içerisinde aldık. İlk andan itibaren sağlam bütçe disiplininin bize verdiği imkanı kullanarak, özellikle kamu maliyesi üzerinden çok ciddi anlamda ekonomiye destek verdik, vergi indirimleri yaptık. Bunlar kolay değil. Şimdi gerçi herkes 'tekrar uzatın.' diyor ama uzatmayacağız. Vergi indirimlerinin, bir geçici vergi indirimi olduğunu baştan itibaren söylemiştik ve ekonomide şu anda yakalamış olduğumuz ivme son derece olumlu." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.