Yalvaç Ural, çocuklarla buluşacak

ESKİŞEHİR (AA) - Odunpazarı Belediyesi çocuklara yönelik yaptığı projeler kapsamında, ilk defa gerçekleşecek olan "Çocuk Edebiyat Günleri"nde Türk...

Yalvaç Ural, çocuklarla buluşacak
Yayınlanma:

ESKİŞEHİR (AA) - Odunpazarı Belediyesi çocuklara yönelik yaptığı projeler kapsamında, ilk defa gerçekleşecek olan "Çocuk Edebiyat Günleri"nde Türk gazeteci, yazar ve özellikle çocuk edebiyatı alanında isim yapmış Yalvaç Ural'ı misafir edecek. 

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Odunpazarı Belediyesi kültür ve sanat alanında gerçekleştirdiği etkinlikte Yalvaç Ural'ın ağırlanacağı bildirildi. Odunpazarı Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü tarafından organize edilen programda, kitaplarıyla çocukların gönüllerinde taht kuran, Türk çocuk edebiyatının önde gelen dünyaca ünlü isimlerinden biri olan gazeteci, yazar Yalvaç Ural, öğrencilerle bir araya gelecek.

"Çocuk Edebiyat Günleri"nin 30 Kasım ve 1 Aralık tarihlerinde saat 14.00'de Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşeceğini belirten yetkililer, katılımın tüm çocuklara açık olduğunu ve ücretsiz olduğunu ifade etti.

Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.