Yanlış yerden kozmetik ürünü almayın!

Geniş kitlelerce kullanılmaya başlayan kozmetik ürünlerine ilgi son yıllarda daha da arttı. Peki kozmetik ürünlerine alırken neye dikkat etmeliyiz

Yanlış yerden kozmetik ürünü almayın!
Yayınlanma:

Kozmetik ürünleri genel olarak kadınlar tarafından kullanılsa da erkeklerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde kozmetik ürünleri yapılmaya başlandı. Pazar olarak günden güne büyüyen kozmetik ürünlerine ilgi her geçen gün daha artıyor.

 

 

“HERYERDEN KOZMETİK ÜRÜNÜ ALMAYIN”

6 yıldır kozmetik işi ile uğraştığını söyleyen Mevlüt Solak, kozmetikte en önemli kıstasın yanlış yerden ürününün temin edilmemesi olduğunu söyledi. Solak sözlerine şöyle devam etti: “Kozmetik zararlı demek yanlış ben buna katılmıyorum, tamam ben bu sektördeyim ve bu işi yapıyorum ama demek istediğim yanlış yerden ürün temin edilmemesi. Günümüzde gıda marketlerinde de kozmetik ürünleri satılıyor. Bence halkımız her yerden kozmetik ürünü almamalı. Günümüzde baktığınız zaman her yerde sadece kozmetik ürünleri satan yerlere rastlamanız mümkün, sağlıklı ve güvenilir ürünleri kozmetik ürünleri satan ve uzman bulunduran yerlerden almalıyız”.

 

“KONYA KOZMETİKLE ÇOK İLGİLİ DEĞİL”

Konya halkının kozmetik ürünlerine ilgisinin Türkiye ortalamasının altında olduğunu söyleyen Mevlüt Solak, “İstanbul ve İzmir’e göre kozmetik ürünleri satışı Konya’da çok değil ama eskiye oranla son yıllarda  gözle görülen bir artış söz konusu” dedi. En çok sattıkları kozmetik ürününün makyaj malzemeleri olduğunu söyleyen Mevlüt Solak, “Müşteri oranımızın %85’ini bayanlar, %15’lik kısmını erkekler oluşturuyor. Kadınların en çok tercih ettiği ürün makyaj grubu ürünleri daha ön planda sonrasında ise cilt grubu kozmetik ürünleri geliyor” dedi. 

(Seyit Mehmet Kavuncu)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.