2022 Yılında En Çok İzlenen Dizi ve Filmler - Tüm Zamanların En Çok İzlenen 20 Dizisi - En Çok Sevilen 15 Yerli Dizi

2022 yılının ve tüm zamanların en çok izlenen ve sevilen dizi ve filmleri neler? Dizi film önerileri ve imdb puanı yüksek filmler bu yazımızda. İyi okumalar iyi seyirler.

2022 Yılında En Çok İzlenen Dizi ve Filmler - Tüm Zamanların En Çok İzlenen 20 Dizisi - En Çok Sevilen 15 Yerli Dizi
Yayınlanma:

2022 Yılının En Çok İzlenen Dizi ve Filmleri - En İyi Dizi Film Önerileri

Diziler ve filmler günlük hayatın vazgeçilmezleridir. Bizleri eğlendirir, bilgilendirir ve bazen de ağlatırlar. Herkesin en çok sevdiği ve izlediği film ve diziler farklılık gösterir. Bazı insanlar bilim-kurgu severken bazıları ise romantik-aşk konulu şeyleri izlemeyi tercih eder. Bazıları yerli bazıları yabancı sever.

Tüm Zamanların En Çok İzlenen 20 Dizisi

  1. Moon Knight
  2. The Staircase
  3. The Ipcress File
  4. Black Bird
  5. The Playlist
  6. The Essex Serpent
  7. Irma Vep
  8. Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri
  9. Sadakat
  10. The Girl in the Mirror
  11. Cracow Monsters
  12. Night Sky
  13. Pieces of Her
  14. Paper Girls
  15. The Last Bus
  16. Guility Minds
  17. In Front the Cold
  18. Vampire in the Garden
  19. Hold Your Breath: The Ice Dive
  20. Grid

En çok sevilen yerli diziler

  • Ezel
  • Avrupa Yakası
  • Öyle Bir Geçer Zaman ki
  • İşler Güçler
  • Kurtlar Vadisi
  • Suskunlar
  • Aşk-ı Memnu
  • Deli Yürek
  • Kanıt
  • Yalancı Yarim
  • Medcezir
  • Hayat Bilgisi
  • Aşk ve Ceza
  • Asi
  • Kurtlar Vadisi Pusu

2022 yılında en çok izlenen filmler

2022’nin ilk yarısında en çok izlenen yapım Bergen (5 milyon 462 bin 64) ilk sırada yer aldı. Arabeskin unutulmayan seslerinden Bergen'in hayatını konu alan filmde, Bergen olarak bilinen Belgin'in Ankara'dan Adana'ya, oradan da yaşadığı aşkın ardından ebediyete uzanan öyküsünü bu filmde yer alıyor.

İkinci sırada Kesişme-İyi ki Varsın Eren (2 milyon 320 bin 616) yer aldı. Kesişme; "İyi ki Varsın Eren" filmi, Trabzon Maçka'da 11 Ağustos 2017'de, teröristlerle kahraman Mehmetçiğin girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in öyküsünü anlatıyor.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (1 milyon 529 bin 404) üçüncü sırada yer buldu. Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Doktor Strange'in çoklu evren için tehlike arz eden bir tehdidi durdurmak için verdiği ve birden fazla evrene sıçrayan mücadelesini konu ediniyor.

Aslan Hürkuş Kayıp Elmas (1 milyon 156 bin 476) dördüncü oldu. Özet Hürkuş karakteriyle bir araya gelerek bir macera sunacağı Aslan Hürkuş Kayıp Elmas filminde Aslan, kahraman bir pilot olan büyük büyük babasından kalan eşyaları kullanarak canlanabilen eski bir uçağın izini sürer. Bu uçağın adı Hürkuş'tur. Bu eski uçak Aslan'ın yardımıyla muhteşem bir uçak haline gelir.

The Batman (1 milyon 81 bin 473) beşinci sırada. The Batman, ikinci yılında suçla mücadele eden Batman'in Gotham City'deki yozlaşmayı araştırırken, bir seri katil olan Riddler ile yüzleşmesini gösteriyor.

Spider-Man: No Way Home (961 bin 470) altıncı sırada yer aldı. Film, mahallemizin sevimli dostu Örümcek Adam’ın asıl kimliği Mysterio tarafından ifşa edildikten sonra Peter ve çevresindekilerin yaşadığı günlük sıkıntılarla açılış yapıyor film. Sonrasında onu, durumdan kurtulmak için Doktor Strange’i ziyaret edip yardım isterken görüyoruz. Ancak işler pek yolunda gitmiyor ve yapılan büyü esnasında ortaya çıkan bir terslik yüzünden, açılan portaldan başka evrenlerden istenmeyen misafirler akın etmeye başlıyor. Filmin geri kalanında Peter’ın hem ahlaki değerlerini sorgulayışına hem de kendi evrenine konuk olan yabancılarla baş etmeye çalışmasına tanık oluyoruz.

Yedinci sırada Sonic the Hedgehog 2, (682 bin 246) yer aldı. Filmde Kirpi Sonic, peşine düşen yetkililerden kurtulup, şeytani doktorun elinde bulunan yüzükleri geri almaya çalışan Sonic'in hikayesini anlatılıyor. Hükümet, insan biçiminde bir kirpi olan Sonic'i yakalamak için peşine düşüyor. Devlet görevlileri her yerde Sonic'i arıyor.

Dilberay (680 bin 670) sekizinci sırada yerini aldı. Başrolünde Büşra Pekin'in yer aldığı Dilberay, zorlu bir hayattan gelip müziğiyle insanlara ses olan Dilberay'ın hayat hikâyesini anlatıyor.

Turning Red (503 bin 332) dokuzuncu oldu. Turning red (Kırmızı), ergenliğin getirdiği sorunların altında sıkışıp kalan on üç yaşındaki Mei Lee'nin hayatına odaklanıyor.

Uncharted (447 bin 171) onuncu sırada kapanışı yapıyor. Victor “Sully” Sullivan, 500 yıl önce Ferdinand Macellan tarafından ele geçirilen ama ardından Moncada Hanedanlığı tarafından kaybedilen servete ulaşmak üzere bıçkın delikanlı Nathan Drake’e iş teklif ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.