2022 Yılının Trend Kombinleri - 2022 Yılında En Çok Giyilen Kıyafet ve Elbiseler

2022 Trend kombinleri neler? En çok tercih edilen renkler hangileri? Hangi elbisenin altına hangi ayakkabı uygun olur? hepsi yazımızın detayında.

2022 Yılının Trend Kombinleri - 2022 Yılında En Çok Giyilen Kıyafet ve Elbiseler
Yayınlanma:

2022 Yılının Trend Kombinleri

2022 Trend kombinleri neler? En çok tercih edilen renkler hangileri? Hangi elbisenin altına hangi ayakkabı uygun olur?

Moda herkesin özellikle kadınların vazgeçilmez tutkusudur. Takılan takıdan tutun ayakkabıya kadar modayı takip edenleri, moda tutkusu olanları buraya alalım.

2022 yılının trend kombinlerini sizin için sıraladık

1. Blazer ceket, şort, crop kombinleriyle gözler üzerinizde olacak.

İş hayatının en vazgeçilmezi blazer ceketler bu yıl şortlarla ve crop bluzlarla 2022 sokak trendi oluyor. Blazer ceketin altına bir şort ve içine ister düz ister dantelli bir crop giyerek farklı bir görünüm yaratabilirsiniz.

2. Tepeden tırnağa beyazın asaletine ve kuğuluğuna bürünün

Beyaz; yaz, kış demeden kombinlerimizde tercih ettiğimiz bir renk haline geldi. Bu yılın moda trendlerinden biri tepeden tırnağa beyazlara bürünmek. Adeta bir melek gibi. Beyaz, bol paça pantolonu beyaz boğazlı kazakla birleştirip yine beyaz bir spor ayakkabı ya da botla tamamlayabilirsiniz. Harika gözükeceksiniz.

3. Püsküllü elbiselerle enerjinizi herkes görsün

2022 Paris Moda Haftası'nda gerçekleşen defilelerde göze çarpan detaylardan biri püsküllerle hareket katılmış elbiseler oldu. Siz de dolabınızda etekleri püsküllü ya da tamamı püskül detayları ile bezeli elbiseler veya etekler bulundurup bu parçalarla yapacağınız kombinlerle dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

4. Ne! Düşük bel geri mi döndü?

2000'li yılların trendi düşük bel, 2022 yılı moda trendleri ile birlikte yeniden hayatımızda. Şık pantolonlarda, uzun eteklerde karşımıza çıkan düşük beli, crop bluzlarla bir araya getirirseniz, yılın moda ikonlarından biri sizsiniz.

5. Çok bol pantolonlar, çok rahat stiller içindir

Rahatlığından vazgeçemeyenlerin tercihlerinden biri olan aşırı bol ve rahat kumaşlardan yapılmış pantolonlar…İster düz ister desenli kumaşlardan yapılmış çok bol paçalı pantolonları sade tişörtlerle tamamlayabilirsiniz. Dilerseniz crop bluzlar ve topuklu ayakkabılarla kombininizi bir üst düzeye taşırsınız ve gece dışarı çıktığınızda herkes sizin tarzınızı konuşur.

6. Biri kısa paçalı pantolon üzerine elbise giymekten mi bahsetti

'Nasıl yani’ diyebilirsiniz.

2022 moda trendlerinde daha önceki yıllarda da bir ara moda olan pantolon üzeri mini etek ya da elbise kombinleri yükselişte. Siz de düz renk kısa pantolon üzerine şık bir elbise ya da etek tercih ederek 2022 ilkbahar aylarında trend görünümünüzle ortama imzanızı atabilirsiniz.

7. Pencere kesimli kıyafetler..Waow!

Geçtiğimiz yıllarda pencere kesimli bluzlar oldukça tercih edildi. 2022 trendi ise tek parça olarak dolabımızda kullandığımız elbiselerde ve tulumlarda cut-out detayların yer alması oldu. Dolabınıza ekleyeceğiniz cut-out parçalarla, tek bir ürünle 2022'nin en trend kombinine sahip olacaksınız.

8. Göz alıcı neon renkler…

2022 yılı moda trendleri, neon renkleri giymede cesaretlendirdi. Kombindeki tek bir neon parça bile sokak stilinize enerji katacak. Neon renkleri aynı zamanda göz alıcı desenlerle de bir arada kullanarak farklı ve eğlenceli bir tarz ortaya çıkarabilirsiniz. İster günlük hayatınızda isterseniz plaj giyiminde neon renkleri kullanarak moda trendlerine uyum sağlayabilirsiniz. Bu renklerle kimse sizden gözünü alamayacak.

9. Ekose ve pötikare desenleri süper bir seçim olacaktır

Ekose ve pötikare kumaşlar bu yıl tıpkı düşük bel modası gibi geri dönüyor. Bu desenleri tepeden tırnağa takım olarak kullanabilmenin yanında düz gömleklerle, tişörtlerle ya da crop bluzlarla tamamlayarak stilinizi hareketlendirebilirsiniz.

10. Görünen jartiyerler kullanır mısınız?

2022 giyim modası neonlar gibi cesaret isteyen renkleri hayatımıza soktuğu gibi mini eteklerle ve şortlarla kullandığımız çorap ve jartiyerleri de stilde çığır açacak şekilde kullanıyor. Yeni trendde jartiyerleri saklamıyoruz. 'En cesur kombinler benden sorulur.' diyorsanız mini etekler ve şortlarla file çoraplarınızı jartiyer görünecek şekilde kombinleyip altına spor ayakkabı tercih ederek iddialı ve rahat bir tarz yaratabilirsiniz.

11. Yüksek platformlu ayakkabılarla yükseklerdesiniz

Bu yıl kombinlerde yüksek platformlu topuklu ayakkabılara şans verin. Yüksek platformlu topuklu ayakkabıları elbiseler ve şortlu kombinlerinizde olmak üzere tüm kıyafetlerinizin tamamlayıcı parçası olarak tercih edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.