Yaz Okulu öğrencileri Silifke kampını verimli geçirdi

Yaz Okulu öğrencileri Silifke kampını verimli geçirdi

Yaz Okulu öğrencileri Silifke kampını verimli geçirdi
Yayınlanma:

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Bilgehane ve Genç KOMEK Yaz Okulunda eğitim gören 410 öğrenci, Mersin’in Silifke ilçesinde düzenlenen Asımın Nesli Yaz Kampı’nda çeşitli faaliyetlere katılarak hem eğlendi hem öğrendi.
Konya Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Konya Şubesi, Bilgehane ve Genç KOMEK Yaz Okulu’nda eğitim gören 410 öğrenciyi 4 gün süreyle “Asımın Nesli Yaz Kampı” kapsamında Mersin’in Silifke ilçesine götürdü.

Kampta, günlük iki saat Kuran-ı Kerim dersi alan öğrenciler, plaj futbolu, halat çekme, oltada balık gibi istasyon çalışmalarında gönüllerince eğlendi. Sabah ve ikindi vakitlerinde rehberleri eşliğinde denize giren öğrenciler, yalnızca bedenlerinin değil, gönüllerinin de eğitildiği kampta namaz sonlarında eğitimcilerle sohbet ederek birbirleri ile kaynaştı. Gençler, rehberler eşliğinde Silifke ve çevresinin tarihi ve kültürel mekanlarına ziyaretler de gerçekleştirdi.

ÖĞRENCİLER 15 TEMMUZ’DA NÖBET TUTTU

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünü de kampta geçiren ve sabaha kadar nöbet tutan gençler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını ile 15 Temmuz’u anlatan videolar izleyerek şehitler için okunan hatimlerinin duasına katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.