Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

2015’te bizi izleyin

2015’te bizi izleyin

2014 yılını geride bırakarak 2015 yılına girdik. Yeni yıl yeni umut demektir. Aslında yeni olan her şeyde umut vardır, gelecek vardır, istikbal vardır.

Yeni yılın siz değerli okuyucularımıza ve ailelerine sağlık, mutluluk, başarı ve hedeflerinizi gerçekleştirecek günler getirmesini dilerim.

Anadolu’da Bugün Gazetesi ailesi olarak bizler 2015 yılında gerçekleştirmeyi düşündüğümüz yenilik çalışmaları için şimdiden çalışmalara başladık bile. Yaklaşık 21 aydır sizlere kaliteli ve objektif haberciliğin yanı sıra yeniliklerle de tanıştırmaya ekip olarak büyük önem verdik.

Anadolu’da Bugün Gazetesinin yanı sıra, Anadolu’da Kadın, Anadolu’da Çocuk, Anadolu’da Sanayi, Anadolu’da Mevlana ve Magazido eklerimiz ile ailenizin bütün fertlerine ulaşmaya gayret gösterdik. 
2014 yılının son günlerinde yaptığımız ataklarla Konya’da ilk defa İddaa ve 4 tam sayfa renkli hafta sonu eğlenceniz bulmaca gazetesini sizlere sunduk. Siz okurlarımızdan da büyük bir beğeni ve destek aldığımızı da söylemek isterim.

Konya’nın en çok tıklanan internet haber sitesi www.anadoludabugun.com.tr ile de 2015 yılında sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. İnternet sitemizin hızına yetişmek mümkün olmayacak. 2015 yılında hayata geçireceğimiz yenilikler ile Konya basınında devrim yaratacağımızı sizlere söylemek isterim.

Ulusal basın düzeyindeki yayınlarımız ve  yeni projelerle Konyalılara  yine ilkleri yaşatacağız. 2015, proje ve yatırımlarımızla birlikte yol alırken kazanan yine Konya ve Konyalı  olacak. Anadolu’da Bugün Gazetesi yeni köşe yazarlarımız, özel haberlerimizle kentimizin gündemini belirleyecek.

Konya’da ilk defa hayata geçirdiğimiz tablet kampanyası benzeri yeni promosyon çalışmalarımız son aşamaya gelmişti .İşte bu nedenledir ki, yeni yılınızı kutlarken 2015 yılında bizi izlemeye devam edin derim...Farkı ve farkındalığı  Anadolu’da Bugün  Gazetesi ile hissedin...Mutlu yıllar..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR