Yönetim Kocaman'dan cevap bekliyor

Fenerbahçe galibiyeti ile milli araya moralli giren Atiker Konyaspor, teknik direktör Aykut Kocaman’ın kararını beklemeye koyuldu. Genel kurulun ardından kararını açıklayacağını belirten Kocaman’ın hafta içerisinde yönetimli bir araya gelmesi bekleniyor.

Yönetim Kocaman'dan cevap bekliyor
Yayınlanma:

2014 – 2015 sezonunun 8. haftasında Atiker Konyaspor’un başına gelen Aykut Kocaman’ın ismi son günlerde sürekli Fenerbahçe’yle anılıyor. Daha önce sarı-lacivertli takımda hem teknik direktör hem de oyuncu olarak görev alan deneyimli teknik adam sezon başında gelen teklifi reddetmesine rağmen Fenerbahçe Kocaman’dan vazgeçmiyor. Kocaman’ın önümüzdeki sezon Fenerbahçe’nin başında olacağı kesin ifadelerle konuşulurken, deneyimli teknik adam aldığı kararı sır gibi saklıyor.

ORTADA ANLAŞMA YOK

Aykut Kocaman’a Başakşehir maçı sonrasında Fenerbahçe ile anlaştığı yönündeki konu sorulmuş, deneyimli teknik adam bu soruya “ortada bir anlaşma yok, bu nedenle bu konu hakkında söyleyeceğim bir şey yok” cevabını vermişti. Kocaman cümlesinin sonuna Konyaspor’daki geleceği hakkında yönetimle görüşeceğini eklemişti.

HAFTA İÇİNDE KARARINI BİLDİRECEK

Yönetimle görüşmek için genel kurulu bekleyen Kocaman, genel kurulun ilk seferde tamamlanması üzerine hafta içinde yönetimle görüşüp kararını bildirmesi bekleniyor. Geleceği hakkında net bir karar alan deneyimli teknik adamın sır gibi sakladığı kararını yönetime bildirdikten sonra takımın önümüzdeki sezon için çalışmaları hız kazanacak. / Mehmet Bedenli

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.