Yönetimden taraftara çağrı

Ligin ilk haftasında 1 Ekim Pazar günü evinde Samsun Büyükşehir Anakentspor ile yeni sezona ‘merhaba’ diyecek olan Selçuklu Belediyespor’da yöneticiler taraftara çağrıda bulundu

Yönetimden taraftara çağrı
Yayınlanma:

Yöneticilerden Celal Özer, yeni sezon öncesi heyecanlı olduklarını belirtirken, taraftarın desteğiyle Samsun ekibini yenerek sezona galibiyetle başlamak istediklerini söyledi. Özer, tüm Konyalı basketbolseverleri takıma destek olmaya davet etti.

Konya basketbol camiasının önemli isimlerinden olan ve yeni dönemde Selçuklu Belediyespor’da yöneticilik yapacak olan Nazmi Burak Güvenek ise, “Konya’da basketbol anlamında büyük bir boşluk dolduruldu. Başta Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ve Kulüp Başkanımız A.Ziya Yalçınkaya olmak üzere teşekkür ediyoruz. Konya’da basketbol sürekli yaşamalı. Yeni bir oluşum var. Heyecanlıyız. Umarım yeni sezon bizim adımıza güzel geçer. Konya’dan bu noktada destek bekliyoruz. Pazar günü sezonun ilk maçına çıkacağız. Bu maçta taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz” dedi. 

FATİH ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.