Yüzde 70 gayret yüzde 30 kısmet

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Akçay: "Ölü toplar ve bireysel hatalarla ilgili kaygılarımız olsa da bunları minimal seviyeye düşürdüğümüzde müsabakada puan almamız mümkün"- "İşimizin çok zor olduğunu biliyoruz ama imkansız değil"

Yüzde 70 gayret yüzde 30 kısmet
Yayınlanma:

UEFA Avrupa Ligi I Grubu ilk maçında yarın Fransa'nın Olympique Marsilya takımına konuk olacak Atiker Konyaspor'un teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, güçlü bir rakibe karşı oynayacaklarını ancak puan alabileceklerini söyledi.

Müsabakanın oynanacağı Velodrom Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Akçay, Olympique Marsilya takımının form olarak biraz düşük görünmesine rağmen, yüksek güce sahip bir takım olduğuna dikkati çekti.

Fransız ekibinin daha çok ofansif, hızlı ve atak oynayabilen futbolculara sahip olduğunu vurgulayan Akçay, "Marsilya, Dimitri Payet, Florian Thauvin ve Valere Germain gibi güçlü oyunculara sahip bir takım. Bu oyuncularla etki yaratabiliyor. Dolayısıyla bizim için çok zorlu bir akşam olacak. Ama biz coşkulu oyunumuzu sahaya yansıtabilirsek, yarın akşam istediğimiz alabiliriz. Coşkulu, istekli ve taktik disiplin içerisinde oynadığımız takdirde, bir sonuca ulaşabiliriz. Ölü toplar ve bireysel hatalarla ilgili kaygılarımız olsa da bunları minimal seviyeye düşürdüğümüzde müsabakada puan almamız mümkün." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.