Konya
Açık
21°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
21°
Anadolu'da Bugün Aksaray Haberleri Eskil’de konforlu ulaşım için yoğun mesai

Eskil’de konforlu ulaşım için yoğun mesai

Aksaray’ın Eskil ilçesinde yürütülen asfalt çalışmaları kapsamında 25 bin ton sıcak asfalt dökülerek 12 bin 215 metre yol yenilendi. Belediye Başkanı Mustafa Zavlak, çalışmaları sahada inceledi.

Eskil’de konforlu ulaşım için yoğun mesai
KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 1 dk

Aksaray’ın Eskil İlçe Belediye Başkanı Mustafa Zavlak, 25 bin ton sıcak asfalt dökülerek 12 bin 215 metre yol ağının yenilendiğini söyledi. Zavlak, "Yol medeniyettir, hizmet gönül işidir" dedi.

Aksaray’ın Eskil ilçesinde yol yenileme ve çevre düzenleme çalışması hızla devam ederken, İlçe Belediye Başkanı Mustafa Zavlak çalışmaları yerinde inceledi.

Göreve geldikleri ilk günden bu yana tek önceliklerinin vatandaşların daha güvenli ve daha konforlu yollarda seyahat etmesini sağlamak olduğunu belirten Zavlak, "Bu anlayışla ilçemizin dört bir yanında yol çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyor. Bozuk yolları yeniliyor, ihtiyaç duyulan bölgelere yeni ulaşım hatları kazandırıyoruz. Son dönemde tamamlanan sıcak asfalt çalışmalarımız çerçevesinde ilçemizde toplam 12 bin 215 metre yol yenilendi. 25 bin ton sıcak asfalt döküldü. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Bu süreçte gece gündüz demeden çalışan tüm ekip arkadaşlarıma özverili emekleri için teşekkür ediyorum. Eskilimiz için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız