Konya
Az bulutlu
19°
Aksaray
Açık
13°
Karaman
Açık
21°
Anadolu'da Bugün Ekonomi Kayseri'de 8 Jeotermal Kaynak Arama Sahası İhaleye Çıkarıldı

Kayseri'de 8 Jeotermal Kaynak Arama Sahası İhaleye Çıkarıldı

Kayseri Haber: Kayseri'de 8 jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha için ihaleye çıkıldı. Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete 'de yayımlandı.

Kayseri'de 8 Jeotermal Kaynak Arama Sahası İhaleye Çıkarıldı
Okunma Süresi: 1 dk

Kayseri Haber: Kayseri'de 8 jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha için ihaleye çıkıldı.

Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Kayseri'nin İncesu ve Melikgazi ilçelerinde bulunan 8 jeotermal kaynak arama sahası, "açık teklif usulü" ile ihale edilecek.

İhaleler, 2 Mayıs Salı günü 10.00'da Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı toplantı salonunda yapılacak.

Şartname, Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Doğal Kaynaklar, Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğünden temin edilebilecek.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız