Ümmühan ile Berk’in mutlu günü
Hülya ve Mustafa Kemal Çayır ailesinin oğulları Berk; Meryem ve Cengiz Pire ailesinin kızları Ümmühan ile Alyans Kösedağ Kır Düğün Bahçesi’nde düzenlenen nikah ve düğün töreniyle dünyaevine girdi. Davetliler genç çifte bir ömür boyu mutluluk dilerken Çayır ve Pire ailelerini de tebrik ettiler.
æAladağ çalışma arkadaşlarıyla
Konya Baro Başkanı Mustafa Aladağ’ı baro çalışanları Recep Avcı, Ali Sadık Çiçekdağı, Fatma Uğuz, Celal Öz, Ali İhsan Çatıcı ve Emrah Güler ile birlikte katıldıkları toplantıda görüntüledik.
æUğur Bey yeni yaşını kutladı
Sevilen sanayici Uğur Çökekoğlu, yeni yaşını dostları Arif Yüksel ve Nurettin Kağnıcı ile birlikte pasta keserek kutladı.
æBaba kız bir arada
Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan’ı kızı Selin ile birlikte mutlu bir şekilde görüntüledik. Mutlulukları daim olsun.
æDostlarının gözlemciliğini kutladılar
Konya başarılı hakem ve gözlemcileri Cavit Ay ve Uğur Doğan, gözlemciliğe atanan arkadaşları Mustafa Ayçelik’i kutladılar.
Ferit Hepokur
æ