Konya
Açık
21°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
18°
Anadolu'da Bugün Genel Beyşehir’de 95 kişiye iş kapısı aralanıyor! Başvuru için son günler

Beyşehir’de 95 kişiye iş kapısı aralanıyor! Başvuru için son günler

Konya İŞKUR, Beyşehir’de 8,5 ay sürecek ve 95 kişiye istihdam sağlayacak İşgücü Uyum Programı için başvuruları 24–28 Eylül tarihleri arasında alacak

Beyşehir’de 95 kişiye iş kapısı aralanıyor! Başvuru için son günler
MUHABİR: Alara Çifçi
Okunma Süresi: 1 dk

Konya Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü, Beyşehir Kaymakamlığı ve bağlı kuruluşlarda kamusal alanların temizlik, bakım ve onarım faaliyetlerini desteklemek amacıyla 8,5 ay sürecek 95 kişilik İşgücü Uyum Programı (İUP) başlatıyor.

Program 20 Ekim 2025’te başlayacak ve 30 Haziran 2026’da sona erecek.

Programa katılmak isteyen vatandaşların, 24–28 Eylül 2025 tarihleri arasında başvurularını yapmaları gerekiyor. Başvurular, 11396 no’lu İUP, ALO 170 iletişim hattı ya da esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirilebilecek.

Başvuru sırasında sorun yaşayan adaylar, İŞKUR İl Müdürlüğü veya Hizmet Merkezleri personelinden yardım talep edebilecek.

İŞKUR yetkilileri, programın hem kamu hizmetlerine katkı sağlayacağını hem de katılımcılara işgücü piyasasında deneyim kazandıracağını belirtti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız