Konya
Kapalı
20°
Aksaray
Parçalı az bulutlu
15°
Karaman
Kapalı
21°
Anadolu'da Bugün Güncel Ankara Etimesgut'ta 3+1 daire icradan satılık

Ankara Etimesgut'ta 3+1 daire icradan satılık

Ankara Etimesgut'ta 3+1 daire icradan satılıktır

Ankara Etimesgut'ta 3+1 daire icradan satılık
Okunma Süresi: 2 dk

ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2019/9202 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri :

Ankara İl, Etimesgut İlçe, ELVAN Mahalle/Köy, 46093 Ada, 1 Parsel, A blok 4. kat 14 nolu bağ. bölüm Nolu Bağımsız Bölüm Taşınmazın borçlu adına isabet eden tam hissesi satışa çıkarılmıştır. Bağımsız Bölüm Özellikleri; Taşınmaz mesken nitelikli ve ana yapının 4. katında yer almaktadır. Blok girişinin 1.normal kattan sağlanıyor olması nedeni ile mahallen 3.kat konumundadır. Taşınmaz kuzeydoğu ve güney olmak üzere iki cephelidir. Taşınmaz projesine göre; 95 m² net, 140 m² brüt kullanım alanına sahiptir. Taşınmaz projesine göre; 3 oda, salon, mutfak, banyo, wc, duş, kiler antre ve 2 balkon alanlarından oluşmaktadır. Mahallinde yapılan incelemelerde onaylı mimari projeye aykırı olarak, mutfak çıkışlı balkon alanının aradaki bölücü duvar kaldırılmak sureti ile mutfak alanına dahil edildiği tespit edilmiştir. Taşınmaz mahalline göre; 104 m² net, 140 m² brüt kullanım alanına sahiptir. Taşınmaz projesine göre; 3 oda, salon, mutfak, banyo, wc, duş, kiler antre ve balkon alanlarından oluşmaktadır. Taşınmaz iç mekan olarak orta yapılı durumdadır. Salonda ve odalarda zeminler laminant parke, tavan plastik boya + kartonpiyer, duvarlar plastik boya, kapılar ahşap, pencere doğramaları pvc doğrama şeklindedir. Mutfak alanında, zeminler seramik, duvarlar plastik boya, tavan plastik boya+kartonpiyer, kapı doğraması ahşap, pencere doğramaları pvc'dir. Banyo, wc ve duş alanında; zemin seramik, duvar fayans, tavan plastik, kapı ahşap, pencere pvc doğrama şeklindedir. Antre alanında ise zemin seramik, duvar plastik boya, tavan plastik boya, giriş kapısı çelik kapı şeklindedir. Taşınmaz keşif anında doludur. Fiili durumu meskendir.

Adresi : Ahi Mesut Mahallesi 1905.Sokak Altınöz Sitesi A Blok No:2 Daire:14 Etimesgut / ANKARA

Yüzölçümü : 8.202 m2

Arsa Payı : 72/8202

İmar Durumu : Var , İnşaat tarzı imar bilgilerine göre Konut Alanı olarak ayrılan bölgede kalmakta olup, Taks: 0,55, Kaks: 1,55, 5 Kat olacak şekilde yapılaşmaya uygun olduğu bilgisi edinilmiştir.

Kıymeti : 840.000,00 TL

KDV Oranı : %1

Kaydındaki Şerhler:

Artırma Bilgileri

1.Artırma

Başlangıç Tarih ve Saati : 19/04/2023 - 11:29

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bitiş Tarih ve Saati : 26/04/2023 - 11:29

2.Artırma

Başlangıç Tarih ve Saati : 17/05/2023 - 11:29

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bitiş Tarih ve Saati : 24/05/2023 - 11:29

İlanı görüntülemek için tıklayınız

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız