Konya
Açık
21°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
21°
Anadolu'da Bugün Güncel Çanakkale yangınında bilanço ağır.

Çanakkale yangınında bilanço ağır.

Çanakkale’de çıkan orman yangını yerleşim alanlarını kullanılamaz hale getirdi. O alanlardan birinde hayvancılıkla uğraşan ve 30 yıllık emekleri küle dönen adam, “Çok mücadele verdim emeklerim tek seferde gitti. Tarifi çok zor” dedi.

Çanakkale yangınında bilanço ağır.
KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 1 dk

Çanakkale’de çıkan orman yangını birçok yerleşim alanını kullanılamaz hale getirdi. O yerleşim alanlarından biri olan Yağcılar köyünde bilanço ağır oldu. Hem hayvancılık, hem de tarımla uğraşan 53 yaşındaki Ahmet Karadeniz’in ekmek teknesi olan çiftliği rüzgarın etkisiyle yayılan alevlere teslim oldu.

"30 YILLIK EMEKLERİMİZ GİTTİ"

25 büyükbaş hayvanından ikisi telef olurken, 7’si ise kayıplara karıştı. Birçok zeytin ağacı ve balya balya yemleri yanan iki çocuk babası adam, gözyaşlarına zor hakim oldu. 30 yıllık emekleri bir yangınla giden Karadeniz, “Çocukluğumdan beri verdiğim emekler gitti. Tarifi çok zor” dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız