Konya
Açık
4°
Aksaray
Açık
10°
Karaman
Açık
7°
Anadolu'da Bugün Güncel Düzce'de şehrin ileri o konu için toplandı

Düzce'de şehrin ileri o konu için toplandı

İçişleri Bakanlığı’nın başlattığı ‘Mutluluğu Kurşun Sıkma’ projesi çerçevesinde Düzce’de; düğün, nişan, asker uğurlaması gibi etkinliklerde gerekli güvenlik önlemlerinin alınması için toplantı düzenlendi.

Düzce'de şehrin ileri o konu için toplandı
Okunma Süresi: 1 dk

İçişleri Bakanlığı düğünlerde, asker uğurlaması gibi etkinliklerde havaya atılan kurşunlar ile bir çok ailenin zarar görmesi sonrasında başlattığı ‘mutluluğa kurşun sıkma’ projesi çerçevesinde Düzce’de toplantı gerçekleştirildi.

İLERİ GELENLER TOPLANDI

Düzce Valisi Cevdet Atay’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Vali yardımcısı Süleyman Hurrem Aksoy, Kaymakamlar ve ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri katılım sağladı.

düzce toplantı

GÜVENLİK TEDBİRİ ALINACAK

Düzce’de, düğün, nişan ve asker uğurlaması gibi etkinliklerde vatandaşların havaya kurşun sıkmaması için gerekli güvenlik önlemlerinin arttırılmasının konuşulduğu toplantıda güvenlik tedbirleri de değerlendirildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız