Konya
Açık
11°
Aksaray
Açık
12°
Karaman
Açık
13°
Anadolu'da Bugün Güncel Film gerçek oldu! Düzce Mevlana Anadolu Lisesi 'Müdür WC' olayına açıklama

Film gerçek oldu! Düzce Mevlana Anadolu Lisesi 'Müdür WC' olayına açıklama

Düzce Mevlana Anadolu Lisesi Müdürü Suzan Ardıç Çiner’in okulda kendisine özel tuvalet yaptırdığı iddia edildi.

Film gerçek oldu! Düzce Mevlana Anadolu Lisesi 'Müdür WC' olayına açıklama
Okunma Süresi: 1 dk

Düzce Mevlana Anadolu Lisesi’nde bir tuvaletin kapısına “Müdür WC” yazısı yazıldı. Olayın tepkiyle karşılanmasının ardından yazı kaldırıldı. Müdür Suzan Ardıç Çiner ise yaşananın firmanın baskı hatasından kaynaklandığını savundu. Fotoğrafın sosyal medyada tepki toplamasının ardından Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

- İlimiz Merkez Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili sosyal medyada ve bazı basın kuruluşlarında “Düzce Mevlana Anadolu Lisesi Müdürü Suzan Ardıç Çiner, okula kendisine özel tuvalet yaptırdı: Müdür WC” başlıklı haberler yer almıştır.

Anılan okulumuzun tuvaletlerinde tadilat yapılmamış, fiziki ortam iyileştirme çalışmaları kapsamında okulun bütün kapılarına giydirme yapılmıştır.

mudurwc.jpg

Okul idaresinin ve rehberlik servisinin bulunduğu katta ortak kullanılan tuvalet kapısına ilgili firma tarafından sehven yapılan “Müdür WC” baskısı, okul müdürümüz tarafından fark edilmiş, ivedilikle kapı giydirmesi sökülmüş, gerekli düzeltme yapılmıştır.

Çeşitli mecralarda Müdürlüğümüz ve okulumuz aleyhine yapılan söz konusu iddialar, gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız