Konya
Kapalı
10°
Aksaray
Parçalı bulutlu
17°
Karaman
Kapalı
11°

Ali Koyuncu hayatını kaybetti

Konya’nın Bozkır ilçe Belediye Başkan Yardımcısı ve Büyükşehir Meclis Üyesi Ali Koyuncu hayatını kaybetti.

Ali Koyuncu hayatını kaybetti

Bir süredir hastanede tedavi gören Bozkır ilçe Belediye Başkan Yardımcısı ve Büyükşehir Meclis Üyesi Ali Koyuncu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ali Koyuncu 15 Ocak Cumartesi günü Merkez Camiinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Bozkır Mezarlığına defnedilecek.

Başkan Altay’dan vefat açıklaması

Vefat haberinin ardından sosyal medya hesabından başsağlığında bulunan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay “Bozkır Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyemiz Ali Koyuncu’nun vefat haberini üzüntüyle aldım. Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerim. Mekânı cennet olsun” açıklamasında bulundu.

BAŞKAN ANGI’DAN BAŞ SAĞLIĞI AÇIKLAMASI

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’da yaptığı paylaşımda “Bozkır Belediye Başkan Yardımcımız ve Meclis Üyemiz Ali Koyuncu’nun vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevdiklerine başsağlığı diliyorum. Mekânı Cennet olsun” denildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız