Konya
Açık
28°
Aksaray
Açık
23°
Karaman
Açık
25°
Anadolu'da Bugün Gündem Bakan Bilgin: "Gazilerimize ödenen aylıkları asgari ücret düzeyine çıkarıyoruz"

Bakan Bilgin: "Gazilerimize ödenen aylıkları asgari ücret düzeyine çıkarıyoruz"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Meclis'e sundukları çalışmada gazilere ödenen aylıkları asgari ücret düzeyine çıkardıklarını ve aylık farklılıklarını ortadan kaldırdıklarını bildirdi

Bakan Bilgin: "Gazilerimize ödenen aylıkları asgari ücret düzeyine çıkarıyoruz"
Okunma Süresi: 1 dk

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Meclis'e sundukları çalışmada gazilere ödenen aylıkları asgari ücret düzeyine çıkardıklarını ve aylık farklılıklarını ortadan kaldırdıklarını bildirdi.

Bilgin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Meclis'e sunduğumuz çalışmayla gazilerimize ödenen aylıkları asgari ücret düzeyine çıkarıyoruz. Düzenlememizle gazilerimiz arasındaki aylık farklılıklarını da ortadan kaldırıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti sosyal devlettir ve vatana fedakarca hizmet etmiş gazilerimizin yanındadır." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız