Konya
Açık
22°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
18°
Anadolu'da Bugün Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan ile DEM Parti heyeti görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile DEM Parti heyeti görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile DEM Parti heyeti görüştü. Görüşme 1 saat 25 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile DEM Parti heyeti görüştü
Okunma Süresi: 1 dk

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırrı Süreyya Önder ve Pervin Buldan'dan oluşan DEM Parti heyetini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Görüşme, saat 13.30'da başladı.

Görüşme öncesinde açıklamalarda bulunan DEM Parti heyeti üyeleri, önemli bir dönemeçte olduklarını belirtti. Sırrı Süreyya Önder, “Bugün sürecin geldiği noktayı Sayın Cumhurbaşkanına arz edeceğiz, kendisini bilgilendireceğiz. Bundan sonrası için hem kendi görüş ve önerilerimizi hem de Sayın Cumhurbaşkanının görüşlerini paylaşacağız. Demokratik siyaset alanı ve barış adına çok daha hızlı ve nitelikli adımlar atılacağını umuyoruz” dedi.

Pervin Buldan ise, görüşmenin önemine değinerek, “Bugün önemli bir görüşme yapılıyor. Sayın Cumhurbaşkanı, belki de ilk defa bizimle bir görüş alışverişinde bulunacak. Nelerin yapılması gerektiğine dair görüşlerini iletecek. Biz de tüm görüşmelerimize dair kendisini bilgilendireceğiz. Belki yazılı bir açıklama yapabiliriz” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile DEM Parti heyeti görüşmesi 1 saat 25 dakika sürdü.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız