Konya
Hafif yağmur
13°
Aksaray
Kapalı
15°
Karaman
Hafif yağmur
16°
Anadolu'da Bugün Gündem Demiryol-İş’te Adem Gül güven tazeledi

Demiryol-İş’te Adem Gül güven tazeledi

Demiryol-İş Sendikası Konya Şube Başkanlığının 12. Olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Başkan Gül, katılımcı delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Demiryol-İş’te Adem Gül güven tazeledi
Okunma Süresi: 2 dk

Bayır Diamond Otel’de düzenlenen Demiryol-İş Konya Şubesi 12. Genel Kuruluna Demir Yol-İş Genel Merkez sekreteri Hüseyin Kaya, Genel Merkez Mali Sekreteri Zeki Karakurt, Genel Merkez Mevzuat Sekreteri Nurettin Öndeş, Teşkilat ve Eğitim Sekreteri Yaşar Aydın, Siyasi Partilerin temsilcileri, Türk-İş konfederasyonu bağlı sendikaları Konya Şube Başkanları ile çok sayıda delege ve Demiryol-İş Sendikası Konya Şubesi üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Demiryol-İş Sendikası Şube Başkanı Adem Gül, “Sendika olarak üyelerimize hizmet verebilmek adına gece-gündüz çalışmalarımızı sürdürdük. Zorlu bir dönemi geride bırakırken, göreve geldiğimizde 380 olan üye sayımızı bugün itibariyle 970’e çıkarmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. İnşallah bu sayısı 1500 üzerine çıkartmayı hedefliyoruz. TÜVTÜRK de yaklaşık 1400 çalışan emekçiyi de Demiryol-İş te görmek istiyor bu çalışanları bünyemize katmak için her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yine birlik ve beraberlik için tüm üyelerimizle birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çalışmalarımızda Genel Başkanımız ve Türk-İş Genel Başkanımız Ergun Atalay’a çok büyük desteklerini görüyoruz. Onun için ona minnettarız. Konya’da üyeleriyle birlikte hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğiz. Genel Kurulumuz Türk-İş ve Demiryol-İş Sendikasına hayırlı ve uğurlu olsun. Kazanan her zaman emeği ve alın teri ile çalışan Türk işçisi olsun” dedi.

whatsapp-image-2023-01-28-at-21-39-06-1.jpeg

Genel Kurula katılan protokol üyelerinin yaptığı konuşmaların ardından, yönetim, denetim kurulu raporları oylandı ve ibrası gerçekleştirildi. Daha sonra ise seçimlere geçildi. 1952 yılında kurulan ve bugüne kadar sendikal faaliyetlerini sürdüren Demiryol-İş Sendikası çatısı altında sendikal faaliyetini sürdüren Demiryol-İş Konya Şubesi 12 olağan genel kurulunda katılımcı delegelerinin oyunun tamamını alan mevcut başkan Adem Gül yeniden başkanlığa seçilirken, güven tazeledi. Yeni oluşan yönetim kurulu ve isimleri ise şöyle; Başkan Adem Gül Sekreter Hamit Kirazcı Mali Sekreter Hacı Şanlıtürk,Muhittin Doğan ve Ender Gumcu Üye olarak yeni yönetim oluştu. Seçim sonunda katılımcı Demiryol-İş delegelerine teşekkür konuşması yapan Başkan Adem Gül, “Hizmetlerimize kaldığımız yerden itibaren devam edeceğiz. Üyelerimizin hak ve hukukları her alan savunmaya devam edeceğiz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Görsel Kaynak: AB Haber Merkezi

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız