Konya
Açık
22°
Aksaray
Açık
18°
Karaman
Açık
22°
Anadolu'da Bugün Gündem Hazine ve Maliye Bakanlığı: Deprem fırsatçıları cezasız kalmayacak

Hazine ve Maliye Bakanlığı: Deprem fırsatçıları cezasız kalmayacak

Hazine ve Maliye Bakanlığı, deprem nedeniyle acil ihtiyaç malzemelerinde haksız fiyat artışına gidenlerin tespit edilerek gerekli yaptırımların uygulanacağı bildirdi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı: Deprem fırsatçıları cezasız kalmayacak
Okunma Süresi: 1 dk

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi;

Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle acil ihtiyaç malzemelerinde yaşanan talep sonucunda, fahiş fiyat artışı uygulayan bazı fırsatçıların olduğu görülmektedir.

Ülkemizin depremle mücadele ettiği bu elim dönemde, Gelir İdaresi Başkanlığımız ve Vergi Denetim Kurulumuz tarafından gerekli tedbirler alınacak, haksız fiyat artışına sebebiyet verdiği tespit edilen ilgililer hakkında gerekli yaptırımlar uygulanacak, yaşatılan hiçbir suistimal cezasız kalmayacaktır.

Hep birlikte yaşadığımız ve derinden hissettiğimiz bu olumsuz süreci atlatmak adına ne gerekiyorsa birlikte yapmaya var gücümüzle devam edeceğiz.

Görsel Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız