Konya
Kapalı
22°
Aksaray
Parçalı az bulutlu
25°
Karaman
Parçalı bulutlu
24°
Anadolu'da Bugün Gündem Mağaza açılışında izdiham çıktı

Mağaza açılışında izdiham çıktı

Bursa’da bir mağaza açılışında indirim yarışı izdihama dönüştü; ezilme tehlikesi atlatılan kargaşa kameraya yansıdı.

Mağaza açılışında izdiham çıktı
KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 1 dk

Bursa’nın Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi’nde bir ev eşyası mağazasının açılışında izdiham yaşandı. Açılışa özel yarı fiyatına indirilen ürünler için mağaza önünde sabahın erken saatlerinde kuyruk oluşturan vatandaşlar, kapıların açılmasıyla birbirleriyle yarıştı. Yaşanan kargaşa sırasında ezilme tehlikesi atlatanlar olurken, bazı vatandaşlar düşürdükleri eşyalarını bile umursamadı. İlginç anlar kameralar tarafından kaydedildi.

aw340589-06.jpg
FOTOĞRAF: İHA

Kapılar açılır açılmaz başlayan izdihamda, bir sunucunun yerde bulduğu terliği göstererek, "Terliğini düşüren abla nerede? Bu kapışmada terliği unuturuz!" demesi, hem mağaza çalışanlarını hem de vatandaşları güldürdü. Neyse ki yaşanan kargaşada ciddi bir yaralanma olmadı.

aw340589-01.jpg
FOTOĞRAF: İHA

MAĞAZA ÇALIŞANLARI: BU KADARINI BEKLEMİYORDUK

Mağaza yetkilileri, açılışa özel büyük indirimlerin yoğun ilgi gördüğünü belirterek, “Her ürünü yarı fiyatına indirdik. Sabah saatlerinde kapıda yüzlerce kişi vardı. Kapıların açılmasıyla bir anda içeri akın ettiler. Bu kadarını biz de beklemiyorduk” dedi.

Yaşanan izdiham sonrası vatandaşlar, mağazadaki fırsat ürünlerini almanın mutluluğunu yaşarken, izdihamın tekrarlanmaması için yetkililerin önlem alması gerektiği belirtildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız