Tribünlerden yükselen ‘istifa’ sesleri tansiyonu yükseltti! Uğur Dündar’dan sosyal medya paylaşımı gündem oldu

Bu hafta Süper Lig’de oynanan Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında tribünlerden ‘hükümet istifa’ sesleri yükseldi. Tribünlerdeki sloganların ardından adeta tansiyon yükseldi. Gazeteci Uğur Dündar’ın konu ile ilgili olarak yaptığı paylaşım gündem oldu

Tribünlerden yükselen ‘istifa’ sesleri tansiyonu yükseltti! Uğur Dündar’dan sosyal medya paylaşımı gündem oldu
Yayınlanma:

Bu hafta Süper Lig’de oynanan Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında tribünlerden ‘hükümet istifa’ sesleri yükseldi.

Tribünlerdeki slogan ve tezahüratların ardından adeta tansiyon yükseldi.

MHP lideri Devlet Bahçeli tepkisini maçların seyircisiz oynanması gerektiği yönünde açıklama yaparak dile getirirken, Beşiktaş Kulübü üyeliğinden istifa etti.

Fenerbahçe ve Beşiktaş tribünlerinden yapılan istifa sloganlarının ardından birçok kulüp “Kirli siyasete ve zillete karşıyız” şeklinde açıklamalar paylaştı.

Öte yandan Gazeteci ve Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar’ın konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım gündem oldu.

Dündar paylaşımında, “Fenerbahçe Çanakkale'dir. Fenerbahçe Kuvayı Milliye'dir. Fenerbahçe Atatürk'ün yoludur. Fenerbahçe Mustafa Kemal'in askeri olmaktır. Fenerbahçe bağımsızlıktır. Fenerbahçe 3 Temmuz destanıdır. Fenerbahçe laik, demokratik Türkiye Cumhuriyetidir. Fenerbahçe Cumhuriyetin Feneridir” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum