Konya
Açık
22°
Aksaray
Açık
18°
Karaman
Açık
22°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri 23 yıl sonra sattığı araba karşısına çıktı: Konya’dan Lüleburgaz'a uzanan duygusal hikâye​​​​​​​

23 yıl sonra sattığı araba karşısına çıktı: Konya’dan Lüleburgaz'a uzanan duygusal hikâye​​​​​​​

Konya’da 2002 yılında sattığı arabayı 23 yıl sonra Lüleburgaz'da trafikte gören adamın videosu sosyal medyada büyük ilgi gördü.

23 yıl sonra sattığı araba karşısına çıktı: Konya’dan Lüleburgaz'a uzanan duygusal hikâye​​​​​​​
KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 1 dk

Bazı anlar vardır, geçmişle bugünü bir anda buluşturur. Bir vatandaş, 2002 yılında sattığı arabasını tam 23 yıl sonra Lüleburgaz'da karşısında görünce duygusal anlar yaşadı. O anları kayda alan kızı babasının duygusal anlarını sosyal medyada paylaştı.

Kızının “Bu arabanın senin olduğuna emin misin?" soruna heyecanla "Anneni Konya’dan bu arabayla getirmiştim evlendiğimizde." diyen baba "Arabayı 2002’de sattım. 25 yıl olmuş evleneli. 23 yıl sonra Lüleburgaz’da karşıma çıktı.” dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız