Kabinenin Konyalı iki ismi Ankara'da bir araya geldi. İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret etti.
Her iki bakanın da Konyalı olması görüşmeye ayrı bir samimiyet ve memleket dayanışması havası katarken, ziyaretin ardından İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi bir teşekkür mesajı yayımladı.
"Samimi Misafirperverliği İçin Teşekkür Ediyorum"
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “"Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’u ziyaret ettik. Nazik ev sahipliği ve samimi misafirperverliği için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum."
Kabinede Konya Rüzgarı
Aslen Konyalı olan İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ile yine Konyalı olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un bu buluşması Ankara'da geniş yankı buldu. Hemşehri iki bakanın bir araya geldiği bu samimi ziyaret, bakanlıklar arası koordinasyonun ve ortak çalışmaların önemine vurgu yaparken, memleketleri Konya'da da büyük bir memnuniyetle karşılandı.
Ziyaret, yapılan istişarelerin ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.