Konya
Açık
22°
Aksaray
Açık
18°
Karaman
Açık
22°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri ASKON’DA “‘Şirketler Sosyal medyayı ne için kullanır?” eğitimi gerçekleşecek!

ASKON’DA “‘Şirketler Sosyal medyayı ne için kullanır?” eğitimi gerçekleşecek!

ASKON’UN düzenlediği ‘Şirketler Sosyal Medyayı Ne İçin Kullanır?’ eğitimi Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Salih Tiryaki sunumu ile gerçekleştirilecek.

ASKON’DA “‘Şirketler Sosyal medyayı ne için kullanır?” eğitimi gerçekleşecek!
Okunma Süresi: 1 dk

Bütün çalışma ve söylemlerini ‘adalet’ ilkesine bağlı olarak temellendiren Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON), aktif bir şekilde panel, eğitim ve seminer programları düzenlemeye devam ediyor.

Konya’da, Basın Tanıtma Komisyonu Başkanlığı’nın organize ettiği bu haftaki programda “Şirketler Sosyal Medyayı Ne İçin Kullanır?” eğitimi düzenlenecek.

Doç. Dr. Salih Tiryaki’nin sunumuyla gerçekleşecek olan söyleşide şu konular yer alacak:

1) Sosyal Ağlarda Algı Kullanımı,

2) Sosyal Medya Etkileşim Erişim ve Sıklık,

3) Kurumsal İletişim Sosyal Medya Kullanımı,

4) Hedef Kitle Belirleme Analizi ve Segmentasyonu.

ASKON’UN düzenlediği ‘Şirketler Sosyal Medyayı Ne İçin Kullanır?’ eğitimi 06.03.2024 Çarşamba günü saat 19.30’da ASKON Konya şubesinde yapılacak.

Doç. Dr. Salih Tiryaki’nin sunumu ile gerçekleşecek bu eğitime ücretsiz katılım sağlanabilecek.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız